Caiac orientació a Sau

Previa | 16/09/2015

De la combinació de cursa d’orientació, caiac, un entorn privilegiat, treball en equip... sorgeix l’any 2010 l’activitat “Racons del Bandoler”.  El perquè d’aquest nom és ben evident: des de que el temps en té memòria la vall de Sau- Collsacabra ha estat terra de bandolers... diuen que encara hi ha el tresor d’en Joan de Serrallonga amagat en algun racó desconegut... La cursa ens portarà a descobrir racons amagats on encara es pot endevinar la petjada del bandoler.

Es tracta d’una cursa d’orientació, per a equips de 2 persones que amb el caiac i l’ajut d’un mapa han de completar un recorregut balisat. L’equip decideix el seu propi recorregut, en quin ordre vol anar a assolir les balises. Per tant l’estratègia i un bon plantejament d’equip afavorirà l’èxit. També hi ha algunes proves especials, que bonifiquen punts.

És diumenge al matí, després d’acreditar-se, recollir dorsals i rebre les darreres instruccions de l’organització es dóna la sortida. Damunt del caiac palejant, estones a peu, grimpant, pujant o baixant..... es van aconseguint el màxim de balises marcades al mapa que ha entregat l’organització de Racons.

Després d’un matí gaudint de la natura tot descobrint indrets sorprenents, la cursa s’acaba dinant tots junts i fent l’entrega de premis als equips guanyadors .

La participació és oberta a tothom en dues categories diferents: des de persones amb un mínim nivell tècnic i físic fins a esportistes més experimentats,.

Aspirants a bandoler, ens veiem a Sau el 20 de setembre!

www.raconsdelbandoler.cat

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported