Raid Verd a Sant Quirze Safaja

Previa | 23/07/2013

Bé, un any mes ja estem aquí, per convidar-vos de nou a conèixer el nostre territori d’una forma diferent! Ens tornem a presentar doncs, amb la tretzena edició del Raid Verd, amb ganes de que us apunteu i vingeu a disfrutar-lo com ja veniu fent cada any. Donem les gràcies a tota la gent que ens ajuda any rera any en l’organització, i a tots vosaltres per la vostra fidel participació.

El Raid Verd es torna a presentar a vosaltres amb la finalitat de tornar-vos a fer passar una bona estona, gaudint dels esports d’aventura i del nostre entorn natural. Com sempre, treballem amb l’objectiu d’aconseguir oferir-vos allò que esteu esperant. Per comprovar-ho us convidem a formar part de l’edició d’enguany.

Com cada any, el format serà el tradicional que ha donat la consistència a la cursa al llarg de les seves edicions anteriors; amb les proves clàssiques, i com sempre, amb alguna de sorpresa!

El Raid Verd és una competició esportiva popular per parelles enfocada a gaudir dels esports d'aventira i la natura del nostre entorn. Representa una de les millors maneres d'iniciar-se al món dels Raids, o de senzillament passar un bon matí fent esport a l'aire lliure.

En general l'estructura de la cursa està composta de les següents proves:
-BTT, per recorregut tècnic de 17,5km aproximadament
-Cursa a peu d'orientació semiurbana de 6km aproximadament
-Natació en piscina, uns 200m
-Tir amb arc
-Canoes, uns 1.500 m aproximadament
-I un parell de proves sorpresa més.

L'ordre de les proves es comunica el mateix dia de la prova abans de la sortida, així com el contingut i el funcionament de les proves sorpresa.

Si teniu qualsevol altre dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres sense cap problema.

Moltes gràcies a tots, i ens veiem a Sant Quirze el proper 27 de Juliol!

Organització del Raid Verd SQS.+info: http://www.santquirzesafaja.es/raid-verd
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported