Illa de Rodes Raid Team guanyador del TGN Sprint Raid

Cronica | 22/07/2013

Després d’una jornada marcada per la duresa del circuit i les altes temperatures sumat a la xafogor típica de la zona a l’estiu, l’equip de RAID ILLA DE RODES, després de lluitar aferrissadament amb CATRAID-TRANGOWORLD, va resultar guanyador del TGN Sprint Raid 2013 celebrat aquest dissabte a Tarragona. 

Els entorns del tarragonès van ser l’escenari de la darrera prova puntuable de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013 de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la qual suma més i més adeptes d’aquesta modalitat esportiva de l’orientació.


Els participants de la categoria ELIT van invertir 7,5 hores, els d’AVENTURA 6 hores i els POPULARS i FAMILIARS 4 hores per tal de realitzar la màxima puntuació possible que aconseguien en funció del número de punts de control de pas realitzats a peu o en BTT amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola. Els equips havien de traçar una estrategia, ja que el temps no era suficient per completar el circuit. Alguns dels controls de pas incorporaven proves especials d’aventura com el caiac de mar, el coastering, la natació en aigües obertes, l’escalada, el rappel i el tir amb arc. Així bonificaven amb punts si es realitzaven amb èxit. La classficiació doncs es configurava en funció de la major puntuació obtinguda durant el recorregut.


La prova va ser organitzada pel Club Montsant Orientació, produïda per Aire Lliure i en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona. Va comptar amb la participació de 35 equips, entre els quals 4 familiars, vinguts d’arreu de Catalunya i un equip d’Andalusia, duplicant així la de l’edició anterior.


 --------------------------------------------- Versión castellano

Después de una jornada marcada por la dureza del circuito y las altas temperaturas sumado al bochorno típico de la zona en verano, el equipo de RAID ISLA DE RODES, después de luchar enconadamente con CATRAID-TRANGOWORLD, resultó ganador del TGN Sprint Raid 2013 celebrado este sábado en Tarragona.

Los entornos del tarraconense fueron el escenario de la última prueba puntuable de la Copa Catalana de Raids de Aventura 2013 de la Federación de Cursas de Orientación de Cataluña, la cual suma más y más adeptas de esta modalidad deportiva de la orientación.

Los participantes de la categoría ÉLITE invirtieron 7,5 horas, los de AVENTURA 6 horas y los POPULARES y FAMILIARES 4 horas para realizar la máxima puntuación posible que conseguían en función del número de puntos de control de paso realizados a pie o en BTT con la ayuda de un mapa y una brújula. Los equipos tenían que trazar una estrategia, puesto que el tiempo no era suficiente para completar el circuito. Algunos de los controles de paso incorporaban pruebas especiales de aventura como el kayak de mar, el coastering, la natación en aguas abiertas, la escalada, el rappel y el tiro con arco. Así bonificaban con puntos si se realizaban con éxito. La classficiació pues se configuraba en función de la mayor puntuación obtenida durante el recorrido.

La prueba fue organizada por el Club Montsant Orientación, producida por Aire Libre y en colaboración con el Ayuntamiento de Tarragona. Contó con la participación de 35 equipos, entre los cuales 4 familiares, venidos de todo Cataluña y un equipo de Andalucía, duplicando así la de la edición anterior.+info: 
http://www.tgnsprintraid.com/
+info: http://equip-catraid.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported