Aventura XPerience Montseny

Previa | 28/03/2013

La cursa Aventura X-Perience Montseny és la segona  prova puntuable pel Campionat Aventura Xperience que està tenint lloc aquest any 2013.

La sortida serà a Sant Celoni. Es tracta d´un poble situat al peu del Montseny entre les províncies de Barcelona y Girona. Per la seva ubicació ideal, gaudireu de vistes y rancons impresionants i descobrireu rutes que segur us deixaran bocabadats.

Aquesta cursa comptarà d'un desnivell alt per a la categoría èlit, mig per aventura y baix per a iniciació.  El circuit d'iniciació serà, com indica el seu nom, pensat per a debutants i amb una dificultat tècnica i física baixa.

Recordar-vos que el raid està obert a tothom, si us llegiu les informacions técniques veureu que tots hi teniu cabuda i hi sereu benvinguts, escolliu la vostra categoria, i si dubteu, pregunteu-nos i us donarem un cop de mà (limitzeroraid@gmail.com).

El raid es disputarà amb equips de 2 persones sense assistència per a categories èlit i aventura i d´equips de 2 a 4 persones per a la categoria iniciació.

 INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 25 DE MARÇ

CIRCUIT Èlit (Campionat Aventura X-Perience Èlit) :
- Seccions a peu: 35km
- Seccions amb bicicleta: 47km
- Altres modalitats
 
CIRCUIT Aventura (Campionat Aventura X-Perience Aventura) :
- Seccions a peu: 25 km
- Seccions amb bicicleta: 35km
- Altres modalitats
 
CIRCUIT Iniciació (Campionat Aventura X-Perience Iniciació) :
- Seccions a peu: 12 km
- Seccions amb bicicleta: 23km
- Altres modalitats
 
Les distàncies aquí descrites són aproximades i podrán modificar-se per qüestions tècniques.

font: http://aventuraxp.blogspot.com.es 




comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported