1a edició Raid Aventura Vila de Piera

Previa | 02/06/2013

El proper 13 de juliol es celebrarà la primera edició del Raid d’Aventura Vila de Piera, una prova pensada per a tots els públics i que tindrà com a al·licient que part de la prova serà nocturna. 

El raid Vila de Piera neix amb l’objectiu de fer-se un lloc dins del calendari de Raids d’Aventura català, i es per això que des de l’organització s’està treballant per a què els participants puguin gaudir d’un raid de primera, i els acompanyants puguin gaudir d’un dia especial a la Piscina de Piera; en aquest sentit, l’entrega de dorsals es farà desde primera hora del matí, els participants i acompanyants podran entrar de franc a la Piscina durant tot el dia, al migdia hi haurà un Pasta Party (descompte en el preu dels menús per a participants i acompanyants) i també hi haurà activitats pels acompanyants. 

Des del punt de vista esportiu, la prova combinarà proves de btt-O, memori-O, trail nocturn, proves aquàtiques, patinatge, escalada, tir amb arc i algunes proves sorpresa.

Els participants s’agruparan en tres categories: Aventura, Open i Familiar.

Tots els participants rebran la seva bossa del corredor –amb regals dels patrocinadors- i una samarreta tècnica commemorativa de la marca ELEMENTS.

Les inscripcions, que tindran un cost de 15€ per participant, es podran fer a partir del 27 de maig a través del web www.piscinadepiera.cat i de forma presencial a la Piscina de Piera (Passeig del Prat, 3-7. Piera).

+info: 
www.piscinadepiera.cat 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported