TGN Sprint Raid

Previa | 25/06/2013

La Ciutat de Tarragona (antiga Tarraco) acollirà una de les proves de la Copa Catalana de Raids d'Aventura 2013 de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya www.orientacio.cat.

Es tracta d'un raid multiactivitat pels racons, cales i platjes de la costa tarragonina apte per tots els nivells on primarà el gaudi del participant amb categories populars, familiars i èlit. Guadireu de proves de kayak, natació, coastering, trailrunning, escalada, tir amb arc, mountain bike i els patins en línia. Tot orientant-nos amb un mapa i una brúixola.TGN Sprint Raid es tracta d'una multiactivitat apte per tots els nivells on primarà el gaudi del participant.

Tindrà una durada máxima total determinada en funció de la categoria. Elit 8 hores, Aventura 6 hores i Popular i Familiar 4 hores. Durant aquest temps donat els equips hauràn d'escollir quines de les seccions realitzar o no, en funció de l'estratègia que estableixin.

Per tal de que així sigui, els equips rebràn informació tècnica dies abans de la cursa via correu electrònic. Distàncies, desnivells de rutes òptimes així com altres informacions de rellevància.+info: 
www.tgnsprintraid.com
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported