Inscripcions tancades al 3r Raid d'Aventura CEM El Papiol

Previa | 18/10/2013

L’equip organitzatiu del 3r Raid d’Aventura CEM El Papiol volem agrair a tots els i les raiders que un any més estigueu disposats a compartir una aventura plena d’emocions amb nosaltres.

Les inscripcions ja estan tancades perquè hem arribat al màxim d’equips inscrits per poder garantir un bon servei i de qualitat amb l’objectiu de fer-vos viure la millor experiència.  

Aprofitem aquest comunicat per avançar informació tècnica de la prova, tot i que més endavant via correu electrònic rebreu el raidbook definitiu; també responem a algunes preguntes freqüents que ens heu anat fent; i us informem dels premis especials que oferirem gràcies als nostres patrocinadors.Preguntes freqüents

Quants membres de l’equip fan cada prova?

Tot l’equip ha d’estar junt en tot moment. Mai us podeu perdre de vista. El sector Salut, les BTT-O, el circuit de les escletxes (espeleo) i el rogaining l’han de realitzar tots els components de l’equip junts.

Totes les altres proves les realitzaran 2 membres de l’equip a excepció de la tirolina que només ho farà 1 persona per equip. Si una prova només la realitza 1 persona s’obtindran la meitat dels punts.

Recordem que no hi ha cap prova obligatòria i que cada equip decideix que fa i a que renuncia. Queda totalment prohibit realitzar 2 proves simultàniament, si algun equip ho fa s’anularà tota la puntuació de la secció. 

Què hem de carregar durant el raid?

Cal portar una motxilla amb capacitat per a ser autosuficients durant el raid i per portar el material necessari en cada prova i secció.  Recordem que cada equip ha de ser autosuficient pel que fa al menjar i beguda durant la prova.  Cada equip tindrà un box en la zona central on podrà deixar material.

La categoria AVENTURA durant les btt haurà de carregar les bambes de córrer. 

Recordeu que tots els components de l’equip han de portar casc (pot ser de btt o d’escalada) per fer el circuit de les escletxes i l’espeleo.  A més, també s’haurà de portar per la tirolina i el ràpel.  El casc també s’aconsella pels patins i les proteccions són obligatòries.  

Consulteu el material obligatori i recomanat; i la normativa i funcionament: http://www.raidaventura.org/articles/x7kGF2yYRF   
 

Premis especials i seccions patrocinades

Gràcies als patrocinadors que un any més han confiat en nosaltres, enguany com a novetat, a més dels premis pels 3 primers classificats de cada categoria i sorteig de material per tothom, també tindrem premis especials pels millors equips de les seccions patrocinades.


Premi especial Annapurna: Millor equip del raid en el sector Salut

Pac de material valorat en 124€ (frontal, malles, visor buff i bidonet) pel guanyador prova Annapurna.

10 xecs regal de 10€ de descompte per algun dels podis.

Annapurna és la primera botiga de material de muntanya especialitzada en dones. Trobaràs tot el que necessites per anar a escalar, a pujar un 3000, a fer una travessa o simplement per fer una passejada per la natura.

www.annapurnabcn.com
www.facebook.com/annapurnabarcelona 


Premi especial Gonnafit: Millor equip en el Rogaining (AVENTURA) i millor equip en l’Orientació Urbana (OPEN)


6 mesos gratuïts de Gonnafit per a cada persona de l’equip, valorat en 108€ per persona pels guanyadors prova Gonnafit.

3 mesos gratuïts per algun dels podis i per sortejar.

GONNAFIT® és un servei innovador que t’ofereix la possibilitat de realitzar classes de fitness en grup a l’aire lliure i dirigides per un monitor. 

www.gonnafit.com 


Can Ribals

Can Ribals ofereix pels podis un cap de setmana gratuït per a 2 persones amb mitja pensió per algun dels podis.

Si estimes la muntanya per sobre de tot, si vols desconnectar del dia a dia, gaudir d'un cap de setmana en família o d'una escapada entre amics, vine a Can Ribals!!!! 

http://www.canribals.cat/


Camp Base

Obsequis pel sorteig de material final i obsequis per algun dels podis.

Camp Base St. Cugat, es una botiga d’esports de muntanya ubicada en la Avda. Cerdanyola, 79 de Sant Cugat. Ens identifiquem amb la frase “Fent camí a la natura”, per que ens sembla que gaudir d´ella amb un mínim de coneixement i equipament, aporta seguretat  i augmenta el nostre sentiment de respecte cap els entorns naturals. " Respectar al nostre entorn, es respectar-nos a nosaltres mateixos". 

www.campbase.es 


No-city

Xecs descomptes per a tots els participants

No-City.com, la única botiga física i virtual de la península especialitzada en esports d'orientació -i curses de muntanya-. Tot allò que puguis necessitar per raids, rogaines, curses d'orientació esportiva, curses de muntanya...Visita'ns, escriu, pregunta, truca... 

www.no-city.com 


La Reunió 

Entrades i abonaments gratuïts a la Reunió per alguns podis i sortejar. 

El Rocodrom del Baix Llobregat amb més de 500m2 de superficie escalable. Formació i entrenaments en totes les modalitats de l'escalada i a tots nivells, celebració d'aniversaris o events, extraescolars per nens i  classes de pilates i ioga. 

www.lareunio.com 


Eix vertical

Gràcies a ells tindrem tirolina

EIX Vertical, es una ingeniería especializada en proyectos y obras en
infraestructuras en altura.
 

http://www.eixvertical.com/


Flash & Food
Fotografia gastronòmica y social
http://www.flashandfood.com


També agraïm especialment la col·laboració del Grup Excursionista Sant Feliu, Club Arquers del Papiol i GEPS de Papiol secció muntanya.


Bar Restaurant Públic
, ens ofereix menú especial raider. (Situat al costat del pavelló)

Entrants 
Amanida Catalana ( embotits del Papiol)
O
Xatonada ( escarola amb bacallà esqueixant i olives de calamata)

Primers
Macarrons de la iaia ( pollastre rostit i bexamel) 
Truita d'alls tendres i bolets de temporada

Segons 
Botifarra de Cal Cai saltejada amb camagrocs

Bacallà gratinat amb all i oli i tomàquet 

Postres 
Púding de fruita
Iogurt natural amb fruits vermells
Pastís de xocolata 

Cervesa, vi de la casa i refrescos

Reserva anticipada 8,5€ (93 673 14 02)
Al moment 10,5€
  

Raid CEM El Papiol 2012 from difumina on Vimeo.Teniu la informació  actualitzada dels anteriors comunicats:
http://www.raidaventura.org/articles/x7kGF2yYRF
http://www.raidaventura.org/articles/983ouKuucz
http://www.raidaventura.org/articles/7QYdtSgaru
http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported