Inscripció gratuïta a l'entrenament de raid.

Sorteo | 17/04/213

Per genitlesa de l'equip CATRAID Berguedà sortegem una inscripció gratuïta a la sessió d'entrenament per a raids d'aquest cap de setmana entre les 5 primeres persones que comparteixin aquesta notícia al facebook.  

Entrenament raid.

Vols provar el món dels raids però no t'atreveixes perquè hi ha algunes disciplines que desconeixes?El COB, l'organització del CATRAID Berguedà i la FCOC t'oferim un entrenament perquè puguis practicar i millorar algunes d'aquestes disciplines.L'entrenament es durà a terme el dissabte 20 d'abril a la base INDÒMIT de Vilada, just a l'extrem est del pont de l'embassament de La Baells, a la C-26.

De què es tracta?
L'entrenament constarà de dues parts:

1a. Tres tallers de 30' on s'explicaran i es practicaran tècniques específiques d'orientació, caiac i cordes.

2a. Un mini raid d'una durada aproximada d'1,5h en què es posaran a prova les tècniques posades en pràctica a la primera part.

Quin material es necessita?
L'organització facilitem tot el material. Només és necessari una motxilla per poder-hi portar alguna cosa per beure o menjar, si es vol.

Puc venir sol?
Sí, el mini raid es farà per parelles, però si us voleu inscriure sols cap problema, allà ja ajuntarem a la gent, si cal.

Programa
9 a 9:30 Recepció dels alumnes i explicació de què es farà.
10 a 12h Tallers d'orientació, caiac i cordes
12 a 14h Mini raid
14h Fi de l'entrenament

Preu
El preu de l'esdeveniment és de:10€ Federats FCOC/FEDO Raid12€ Federats FCOC (altres modalitats) i FEEC15€ No federats
El preu inclou els mapes i la cessió de tot el material per l'entrenament (cordes, arnesos, caiacs, rems, etc.)+info: http://catraidbergueda.blogspot.com.es/2013/04/entrenament-raid.html
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported