Ranking Raider amplia premis fins al top20

Notícia | 22/09/2014

El Ranking Raider www.no-city.com   amplia els premis del del top10 al top20, a més dels finixers.  Podeu consultar els premis a l'apartat específic del Ranking Raider.

Després d'haver-se disputat 7 proves del ranking, 6 raiders (Xavier Carroza, Xavier Gruart, Jose Ramon Fernandez, Aitor Rodriguez, Isabel Gelada i Daniel Gallardo)   continuen amb opcions de ser finixers.  Aguantaran el ritme fins al final? 

La parella inseparable Xavier Carroza i Xavier Gruart continua intractable liderant el Ranking Raider des de les primeres proves, posició que no han abandonat des de llavors.

A pocs punts, Xavier Rodriguez, Adrià Vall i Kaiman els segueixen d'aprop.  L'altra parella incombustible del Ranking, Chus Rubio i Jesus Baldo també es van apropant, així com també la parella consolidada de Jose Ramon Fernandez i Aitor Rodriguez que a més també opten al premi finixer.

Propera prova puntuable pel Ranking Rader www.no-city.com el 1r Raid Ilercavó, vols 1 inscripció gratuïta?

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported