Sorteig inscripció gratuïta a la I Cursa d'Orientació Canyelles

Sorteo | 26/09/2014

Vols aconseguir una inscripció per la Cursa d'Orientació de Canyelles del pròxim 11 d'octubre? 

 T'ho posem molt fàcil. 

Només has de fer el el següent: 

  1.  Ser seguidor de Raidaventura.org a TWITTER. 
  2. Realizar un TWEET explicant-nos per que voleu anar, anomenant a @raidaventura i utilizant els hastag #raidaventuraOcanyelles. 
El sorteig es realitzarà el 3 de d'octubre. Molta sort!! 


 O-Canyelles Haglöfs 

 Aquesta cursa tipus Rogaining estarà enmarcada dins la Lliga de Curses d'Orientació del Gran Penedès. Organitzada per l'equip de Raids Haglöfs i amb la col·laboració del C.E. Azimut i l'Ajuntament de Canyelles. 


 Recorregut 

El crearà cada persona i/o equip segons els camins i corriols que agafi per arribar al màxim de fites/balises sempre dins de les 3 hores. El marcatge de les balises serà amb pinça tradicional. Penseu que en la orientació, no tot es correr! 


 Funcionament 

 És una orientació tipus score. Es donarà el mapa amb unes 30 balises, de les quals se n'han de fer el màxim possible en 3 hores. Les balises tindran diferent puntuació segons el criteri de l'organització, per tant la estrategia serà una part fonamental per tal de fer el màxim de punts. Les puntuacions i descripció de les balises es publicaran el dia abans de la prova. Les penalitzacions que s'aplicaran per arribar més tard de les dues hores és l'aplicat en el reglament de rogainings de la FCOC. Lliga gran Penedés Les inscripcions són obertes des del dia 15 de Setembre via online. 

 Us podreu inscriure presencialment el mateix dia de la cursa. 

  • Inscripcions a la cursa, partir de les 9:00h. 
  • Preu de la cursa : 10 €. Recordem que la cursa llarga serà puntuable per la I Lliga de Curses d'Orientació del Gran Penedès. 


 +info: 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported