Inscripció gratuïta Aventura Xperience Calella

Sorteo | 08/10/2013

Vols una inscripció gratuïta per la 4ª prova puntuable pel Campionat Aventura Xperience a Calella el proper dissabte 19 d'octubre?

Molt fàcil:
1) Envia'ns la teva foto esportiva a info@raidaventura.org (1 foto per persona)
2) La publicarem al facebook de raidaventura.org
3) Guanyarà la foto que divendres a les 20h tingui més likes.

La cursa Aventura X-Perience Calella, serà doncs la quarta prova puntuable per el Campionat (tenint en compte que la tercera va ser suspesa).

Calella, és una vila costanera de la comarca del Maresme al peu de la Serralada del Montnegre. Per la seva ubicació, aquesta cursa constarà d'un desnivell mitjà-alt, depenent de les categories, amb distàncies de secció curtes-mitjanes. El circuit d'iniciació serà, com diu el seu nom d'iniciació, pensat per a debutants i amb una dificultat técnica i física baixa.

Recordar-vos que el raid està obert a tothom, si us llegiu les informacions técniques veureu que tots hi teniu cabuda i hi sereu benvinguts, esculliu la vostra categoria, i si dubteu, pregunteu-nos i us donarem un cop de mà (limitzeroraid@gmail.com).

El raid es disputarà amb equips de 2 persones sense assistència per a categories elit i aventura. Equips de mínim 2 persones per categoria iniciació, podeu córrer amb tants amics com volgueu.

CIRCUIT Elit (Campionat Aventura X-Perience Elit):
- Seccions a peu:  26 km
- Seccions amb bicicleta: 36 km
- Seccions amb caiac: 5 km
- Altres modalitats

CIRCUIT Aventura (Campionat Aventura X-Perience Aventura):
- Seccions a peu: 20 km
- Seccions amb bicicleta: 28 km
- Seccions amb caiac: 5 km
- Altres modalitats

CIRCUIT Iniciació (
Campionat Aventura X-Perience Iniciació):
- Seccions a peu: 16 km
- Seccions amb bicicleta: 22 km
- Seccions amb caiac: 1.5 km
- Altres modalitats

Recordeu que hi ha premi finisher:

Equipació completa Sport HG (Similar Volta a la Cerdanya Ultrafons - personalitzat Aventura XPerience 2013)+ info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported