Gran èxit de participació a la Vallmoranta

Crónica | 21/11/2016

Prop de mig miler de persones van participar dissabte passat a la 6a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta. La competició es va fer per l’entorn natural de les comarques del Penedès i el Garraf i la jornada va transcórrer amb un ambient esportiu i festiu. Un total de 433 corredors vinguts de tot Catalunya van poder gaudir durant tres hores del recorregut, que tenia una versió curta –escollida per moltes famílies amb nens- i una de llarga –amb una dificultat més elevada-. Posteriorment es va fer una paella popular, l’entrega de premis i el sorteig de desenes de regals cedits per les empreses col·laboradores.
Els guanyadors de la cursa llarga van ser Francesc Ferrer en la categoria masculina, l’equip ‘GilClap’ –format per Laia Gil i Neus Gil- en la categoria femenina i ‘Rebaixes Team’ –integrat per Laura Serra i Pau Ventura- en la categoria mixta. El primer lloc del podi de la cursa curta va ser per Xavier Sánchez i Foix Sánchez, integrants del ‘No corris tant que vaig foix’, mentre que la victòria dels participants locals se la van endur Joan Carles Sánchez i Adrià Sánchez.

L’organització vol agrair a tots els corredors i tots els col·laboradors la seva implicació. Els beneficis aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.  
font: comunicat de l'organització
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported