CATRaid Berguedà

Previa | 10/05/2013

Després de l'èxit de la temporada passada, el 25 de maig arriba la segona edició del CATRAID Berguedà i, com l'any passat, a la població berguedana de Vilada.

Com en l'edició anterior hi haurà 3 categories de diferents nivells i durada, amb l'afegit que enguany la categoria Èlit i Aventura puntuarà per la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FCOC.A més a més, serà Campionat d'Espanya de Bombers.

El raid pretén seguir amb les característiques del CATRAID Berguedà 2012, oferint un raid divertit, variat i apte per a tots els nivells.

L'objectiu és oferir un raid molt divertit, posant més èmfasi en una gran varietat de proves i de no massa durada que no pas en una gran duresa física. Això no exclou que la categoria èlit sigui exigent físicament.

Disciplines:
Cursa a peu, orientació específica, btt, espeleologia, proves de cordes i caiac.

Des de la FCOC s'està treballant perquè tots els raids d'aquesta tinguin el mateix format en quant a durada, preus, bonificiacions i penalitzacions, horaris, etc. Per facilitar que tothom sàpiga a què s'enfronta i no hi hagi problemes amb el reglament, etc.

Per donar un plus de qualitat, en els raids d'aventura FCOC hi haurà la figura del controlador per vetllar pel bon desenvolupament i qualitat de l'esdeveniment. Un altre element a destacar és que el sistema de cronometratge serà amb Sportident.

Hi haurà 3 categories, totes elles de 2 corredors:
Èlit
Durada del raid: 7 - 10h

Aventura
Durada del raid: 5 - 8h

Popular
Durada del raid: 3 - 5h

Properament penjarem la informació tècnica de cada categoria i l'enllaç amb el reglament de la FCOC actualitzat pel 2013.

Hi haurà terra dur per passar la nit de divendres a dissabte. Al final del raid es donarà berenar - sopar per a tots els corredors.

Contacte
catraidbergueda@gmail.com
659134887 (David)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Después del éxito de la temporada pasada, el 25 de mayo llega la segunda edición del CATRAOD Berguedà y, como el año pasado, en la población berguedana de Vilada.

Como en la edición anterior habrá 3 categorías de distintos niveles y duración, con el añadido que éste año la categorías élite y aventura puntuarán para la Copa Catalana de Raids de Aventura de la FCOC.Además, será Campeonato de España de Bomberos.

El raid pretende seguir con las características del CATRAID Berguedà 2012, presentando un raid divertido, variado y apto para todos los niveles.

El objetivo es que sea un raid muy divertido, destacando gran variedad de pruebas de no muy larga duración en contra de una gran dureza física de cada una. Esto no excluye que la categoría élite sea exigente físicamente.

Disciplinas:
Carrera a pie, orientación específica, btt, espeleología, pruebas de cuerdas y kayak.

Desde la FCOC se está trabajando para que todos los sus raids tengan el mismo formato en cuanto a duración, precios, bonificaciones y penalizaciones, horarios, etc. Para facilitar que todo el mundo sepa a que se enfrenta y no haya problemas con el reglamento, etc.

Para dar un plus de calidad, en los raids de aventura FCOC habrá la figura del juez controlador para controlar el buen desarrollo y calidad del evento. Otro elemento a destacar es que el sistem de cronometraje será con Sportident.


Habrá 3 categorías, todas ellas de 2 corredores:
Élite/Bomberos
Duración del raid 7 - 10h

Aventura
Duración del raid 5 - 8h

Popular
Duración del raid 3-5h

Próximamente colgaremos la información técnica de cada categoría y el enlace con el reglamento de la FCOC actualizado para el 2013.

Habrá suelo duro para pasar la noche del viernes al sábado.Al final del raid habrá merienda - cena para todos los corredores.

Contacto
catraidbergueda@gmail.com
659134887 (David)
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported