Un nou Raid Egan sorprèn als raiders

Crónica | 20/05/2018

Ens reuníem tots els equips a la població de la Llacuna, per a disputar el 19a edició del Raid Egan, un raid que sempre destaca per les seves proves especials, tècniques i progressions amb cordes (ja que aquest club el componen sobretot Espeleòlegs)

A les 6:30 va començar el brífing "categoria Elit", aquest cop l´equip el formaríem en "kaiman", la "super Dolo" i jo mateix, no hem corregut un raid mai junts, però ens coneixem i sabem que farem un gran paper!

A les 7, tret de sortida, hi ha 2 seccions amb format papallona, és a dir, 55km de btt amb 1900+, per tornar al punt de sortida, i fer la segona secció 15km amb 900+.

A primera vista amb el raidbook i sabent que hi ha moltes coves, escalada... on es poden fer taps decidim que anirem fent però que segurament haurem de retallar alguna balisa. 
Per la nostra sorpresa anem molt ràpids, moltíssim més del que enspensàvem, ja que la btt, és per pistes amples, molt ràpides i amb una navegació perfecte; veiem que fins i tot sobrarà temps, així que de moment no deixarem cap balisa a la btt. En una d´aquestes baixades molt ràpides, i per falta de frens del darrera, la Dolors estreny massa el fre del davant i "patapam", una caiguda molt i molt forta, no pel cop, sinó per la gran relliscada per terra, que fa que sagni per totes les parts del cos,... fem una primera valoració... nas, colzes res... bufff,, els genolls mala pinta, un, amb un tall que segur que va algun puntet, l'altre se li infla com una "patata"... arggg... 


Però la força sobrenatural de les Dones, la fa pujar-se a la bici, i comença a pedalar com si res,,, parem a netejar sang i primeres cures a la primera casa que veiem... i ella veu clar seguir, així que no se'n parli més..Seguirem fins que ella digui!!

Comença el trekking, amb un gran rapel de 50m d'una torre eòlica, seguim fent balises sense parar, escalada, espeleologia, i ens trobem amb tots els equips davanters, així que només queda estrènyer les dents i arribar a tope!

Finalment una 3a posició, que amb el nivell tan alt d´equips, i la gran patacada ens sap a glòria!!..

Una paella impressionant, un llarg sorteig de materials i explicar les batalletes amb tots els companys del raid.

Felicitar a l´organització del raid per la seva gran feina, i per la gran quantitat de voluntaris que van fer tot el que elsraidersgaudimde valent!!


Ranking Raider Catalunya

Crònica de Ferran Ballesta
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported