Novedades Sau Extrem, boletín 1

Previa | 12/10/2015

NEWSLETTER 1

CATALÀ

Benvolguts raiders,

Ja tenim tot a punt per poder oferir-vos un raid espectacular.

Un raid com els d’abans, de dos dies, amb moltes disciplines i simplicitat tant de material com de recorregut. Recuperant camins però on en Serrallonga, famós bandoler Català transitava i s’amagava de la Guardia Civil.

Això no vol dir que els recorreguts siguin fàcils. Seran recorreguts molt exigents física i tècnicament però amb moltes alternatives d’escurçar el raid I fer-lo a la vostra mida.

Com sabeu la categoria Elit, a més de ser puntuable per la Copa Catalana de la FEEC, es el Campionat de Catalunya absolut 2015.

Per poder ser Campió de Catalunya caldrà que tots els corredors de l’equip tinguin llicncia anual FEEC (qualsevol de les modalitats)*

(*) En el cas de tenir una llicencia FEEC inferior a la D es tindria que pagar de totes maneres el suplement adient.

PREMIS

Tenim moltes sorpreses per a vosaltres.

TRANGOWORLD, el nostre fidel sponsor, aportarà premis per als tres primers de cada categoria a més d’alguns més per al sorteig de material.

Una altra sorpresa es que el Campió de Catalunya rebrà, a més de les clàssiques medalles de la FEEC com a Campions de Catalunya, una samarreta per a tot l’equip que podran lluir Durant tot el 2016 a les competicións on vagin.

Un disseny i aportació del nostre sponsor i amic MOZIA que oferirà a aquest equip la possibilitat de fabricar el nombre que desitgin per tenir per a tots els corredors a un preu especial.

REGAL PER A TOTS ELS PARTICIPANTS.

També rebreu com a regal del corredor una cinta del cap disenyada per MOZIA exclusivament per a la prova, aportant tota la tecnologia que l’equip RAIDARAN-TRANGOWORLD ha estat provant en els diferents raids.

Una cinta valorada en mes de 12 €.

MATERIAL

·      Neopré. El neopré serà obligatori a la prova de caiac. Abans de la sortida s’informarà si no és necessari. Es possible s’hagi de fer servir també en el barranc. Guants i escarpins són recomanables.

·      Peus de gat. La prova d’escalada no es podrà fer sense peus de gat. En aquest cas no es guanyarien els punts de la prova.

·      Arnès. Ha d’estar homologat per escalada i barrancs. No acceptarem el d’esquí.

·      Casc. Us permetrem fer les proves d’escalada i de barranquisme amb el casc de btt encara que us recomanem portar un d’escalada.

·      Llums. Tots els equips està previst que circulin de nit per algún petit tram de carretera. Molt important que la llum de darrere funcioni.

·      Armilla reflectant. Serà obligatori que la porteu per damunt de la motxilla a partir de les 18:00 hores en les seccions de btt.

·      Sportident. No em demanat número de SI a partir de la data en la web ho podreu afegir. Els que no en tingueu el podreu llogar al lloc a un preu de 3€

·      Bosses de material. Haureu d’entregar a l’organització abans de la sortida una bossa amb el material del barranc i escalada.

·      Motxilla. A la motxilla hi haureu de portar les sabates de trekking i el menjar i roba per a 15-18 hores.

--------------------------------------------------------------------------

ESPAÑOL

Estimados raiders,

Ya tenemos todo listo para poder ofrecerle un raid espectacular.

Un raid como los de antes, de dos días, con muchas disciplinas y simplicidad tanto de material como de recorrido. Recuperando caminos pero donde Serrallonga, famoso bandolero Catalán transitaba y se escondía de la Guardia Civil.

Esto no quiere decir que los recorridos sean fáciles. Serán recorridos muy exigentes física y técnicamente pero con muchas alternativas de acortar el raid Y hacerlo a su medida.

Como sabéis la categoría Elite, además de ser puntuable para la Copa Catalana de la FEEC, se el Campeonato de Cataluña absoluto 2015.

Para poder ser Campeón de Cataluña será necesario que todos los corredores del equipo tengan licencia anual FEEC (cualquiera de las modalidades) *

(*) En el caso de tener una licencia FEEC inferior a la D se tendría que pagar de todos modos el suplemento adecuado.

PREMIOS

Tenemos muchas sorpresas para vosotros.

TRANGOWORLD, nuestro fiel patrocinador, aportará premios para los tres primeros de cada categoría además de algunos más para el sorteo de material.

Otra sorpresa es que el Campeón de Cataluña recibirá, además de las clásicas medallas de la FEEC como Campeones de Cataluña, una camiseta para todo el equipo que podrán lucir Durante todo el 2016 en las competiciones donde vayan.

Un diseño y aportación de nuestro patrocinador y amigo Mozi que ofrecerá a este equipo la posibilidad de fabricar el número que deseen para tener para todos los corredores a un precio especial.

REGALO PARA TODOS LOS PARTICIPANTES.

También recibirá como regalo del corredor una cinta de la cabeza diseñada para Mozi exclusivamente para la prueba, aportando toda la tecnología que el equipo RAID-TRANGOWORLD ha estado probando en los diferentes raids.

Una cinta valorada en mas de 12 €.

MATERIAL

• Neopreno. El neopreno será obligatorio en la prueba de kayak. Antes de la salida se informará si no es necesario. Es posible deba utilizar también en el barranco. Guantes y escarpines son recomendables.

• Pies de gato. La prueba de escalada no se podrá hacer sin pies de gato. En este caso no se ganarían los puntos de la prueba.

• Arnés. Debe estar homologado para escalada y barrancos. No aceptaremos el de esquí.

• Casco. Os permitiremos hacer las pruebas de escalada y de barranquÍsmo con el casco de BTT aunque os recomendamos llevar un de escalada.

• Luces. Todos los equipos está previsto que circulen de noche por algún pequeño tramo de carretera. Muy importante que la luz de atrás funcione.

• Chaleco reflectante. Será obligatorio que la lleve por encima de la mochila a partir de las 18:00 horas en las secciones de mountain bike.

• Sportident. No me pidió número de SI a partir de la fecha en la web lo puede añadir. Los que no tenga el podrá alquilar el lugar a un precio de 3 €

• Bolsas de material. Deberá entregar a la organización antes de la salida una bolsa con el material del barranco y escalada.

• Mochila. En la mochila deberá llevar los zapatos de trekking y la comida y ropa para 15-18 horas.


+info: http://sauextrem.blogspot.com.es/


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported