Entrenament per a raids d'aventura

Sorteo | 28/04/2013

El proper 11 de maig es realitzarà el segon entrenament de la temporada per a tota la gent que vulgui iniciar-se i millorar en els raids d'aventura.

Vols provar el món dels raids però no t'atreveixes perquè hi ha algunes disciplines que desconeixes?

La Federació de Curses d'Orientació de Catalunya organitzarà un entrenament formatiu el proper dia 11 de maig a El Molí Nou de Calabuig, amb el suport tècnic de Esportèc i l'equip de raids Illa de Rodes Raid Team.(C.E.Farra-O).

Programa:
9 a 9:30h. Recepció i explicació de què es farà.
9.30 a 12h. Tallers d'orientació amb btt, circuit de cordes i ràpel, orientació específica, caiac i tir amb arc.
12 a 15 h. Mini raid.

Quin material es necessita? L'organització facilitem tot el material. Només és necessari la BTT i una motxilla per poder-hi portar alguna cosa per beure o menjar i les eines de reparació de la BTT.

Puc venir sol? Sí, el mini raid es farà per parelles, però si us voleu inscriure sols cap problema, allà ja ajuntarem a la gent, si cal. 

Per gentilesa de l'equip Illa de Rodes Raid Team podem sortejar una inscripció gratuïta entre la gent que comparteixi aquesta notícia. (compartiu-la des del facebook directament, no en aquest article).

Moltes gràcies i a entrenar!!!

+info: http://raidilladerodes.blogspot.com.es/ 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported