Finalitza amb èxit el 1r Campionat Aventura Xperience

Crónica | 03/11/2013

L'Aventura Xperience Vall del Llèmena ha tancat la 1ª edició del Campionat Aventura Xperience (http://aventuraxp.blogspot.com.es) que ha constat d'un total de 4 proves: Caldes, Montseny, Calella i Vall del Llèmena; totes elles amb un gran èxit participatiu i organitzatiu. 

El dissabte 2 de novembre des de Sant Gregori es donava el tret de sortida amb una orientació específica de 5Km pel mateix municipi i rodalies.  Tot seguit 20Km de btt +1180m, per arribar al canvi de secció amb un tresc circular de 19Km +1120, enllaçant-lo amb 6Km de patins també circular.  30Km +918m de btt et tornaven altra vegada a Sant Gregori, on es feia 3Km d'orientació urbana, per acabar el raid amb slackline que bonificava temps.

Un total de 84Km +3.400m per la categoria èlit, 75Km +2.580m per aventura i  50Km +1.323m per iniciació, per un entorn natural magnífic amb uns recorreguts molt ben triats, han estat la cloenda del 1r Campionat Aventura Xperience, amb una organització volcada en el foment i promoció del raids d'aventura, i implicada al màxim cuidant tots els detalls en cadascuna de les proves.  

Finalment, els podis del 1r Campionat Aventura Xperience han estat: 

En la categoria èlit l'equip CATRAID-Trangoworld ha estat el vencedor, seguits de Bimbache-Grifone i Carla Team.

En la categoria Aventura en primer lloc l'equip raidaventura.org, seguit de Xukurs Team i A Pike Bikers.

En la categoria iniciació, Últims destacats, Sport Xtreme i Escomes Team.+info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/

 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported