Raid del Segre 2013. Vall de Boí. Campionat de Catalunya

Previa | 17/07/2013

Ja comença el compte enrere. Obrim les inscripcions per a l'edició 2013. En aquesta edició ens traslladem fins a la Vall de Boí. Un enclavament excepcional, porta d'entrada del Parc Nacional d'Aigües Tortes, de l'estació d'esquí de Boí-Tahüll i pertanyent a una de les Valls de la Ribagorça Romànica, patrimoni de la humanitat.

Després de l'experiència adquirida en aquests anys, hem aconseguit organitzar el Campionat de Catalunya, i per aquesta raó els ajuntaments de la Vall de Boí i del Pont de Suert han donat suport a aquest gran projecte, així com la marca de roba i material esportiu de muntanya TRANGOWORLD, que amb el seu incondicional suport ha estat amb nosaltres en aquestes quatre edicions.

LA CURSA.
La cursa tindrà multitud de disciplines i canvis respecte a les edicions passades, però sempre seguint la mateixa filosofia dels raid d'aventura on es valoren tots els aspectes de l'aventura i intentar que ningú vagi a casa amb la impressió que ha corregut una duatló .

Les diferències més significatives són la introducció d'algunes seccions d'alta muntanya i barranquisme.  La necessitat d'assistència amb vehicle per transportar el material.

CATEGORIES.
ELITE: 3 riders + assistència
AVENTURA: 2 ridres + assistència
INICIACIÓ: 2 riders sense assistència

DISTÀNCIES I DESNIVELLS
A falta de més de tres mesos ja tenim definit gairebé el 100% del recorregut. I us podem avançar que tindrem una prova molt dura per a la categoria ELITE amb molt desnivell i un recorregut espectacular.
A la categoria AVENTURA la majoria d'etapes es veuran retallades, tant física com tècnicament.
A la categoria INICIACIÓ s'ha mirat d'aconseguir una prova molt assequible per a tots els participants que es vulguin iniciar en els raids, però amb un mínim coneixement de disciplines com la bicicleta de muntanya i el treking de muntanya.

DISCIPLINES:
BTT, trekking, caiac, Via Ferrata, Barranquisme, Tir amb Arc, Slackline i Proves Especials.

-----------------------------------------------

Ya empieza la cuenta atrás. Abrimos ya las inscripciones para la edición 2013. En esta edición nos trasladamos hasta el Valle de Boí. Un enclave excepcional, puerta de entrada del Parque Nacional de Aigües Tortes, de la estación de esquí de Boí-Tahüll y perteneciente a uno de los Valles de la Ribagorza Románica, patrimonio de la humanidad.

Después de la experiencia adquirida en estos años, hemos conseguido organizar el Campeonato de Cataluña, y por esta razón los ayuntamientos del Valle de Boí y el Pont de Suert han apoyado este gran proyecto, así como la marca de ropa y material deportivo de montaña TRANGOWORLD, que con su incondicional apoyo ha sido con nosotros en estas cuatro ediciones.

LA CARRERA.
La carrera tendrá multitud de disciplinas y cambios respecto a las ediciones pasadas, pero siempre siguiendo la misma filosofía de los raid de aventura donde se valoran todos los aspectos de la aventura e intentar que nadie vaya a casa con la impresión de que ha corrido una duatlón .

Las diferencias más significativas son la introducción de algunas secciones de alta montaña y barranquismo.
La necesidad de asistencia con vehículo para transportar el material.

CATEGORÍAS.
ELITE: 3 riders + asistencia
AVENTURA: 2 ridres + asistencia
INICIACIÓN: 2 riders sin asistencia

DISTANCIAS Y DESNIVELES
A falta de más de tres meses ya tenemos definido casi el 100% del recorrido. Y os podemos adelantar que tendremos una prueba muy dura para la categoría ELITE con mucho desnivel y un recorrido espectacular.
En la categoría AVENTURA la mayoría de etapas se verán recortadas, tanto física como técnicamente.
En la categoría INICIACIÓN ha tratado de conseguir una prueba muy asequible para todos los participantes que se quieran iniciar en los raids, pero con un mínimo conocimiento de disciplinas como la bicicleta de montaña y el trekking de montaña.

DISCIPLINAS:
BTT, trekking, kayak, Via Ferrata, Barranquismo, Tiro con Arco, Slackline y Pruebas Especiales.

+info: http://raiddelsegre.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported