Crónica con vídeo Aventura Xperience Montseny

Cronica | 16/05/2013

La lliga de raids Xperience ja porta dues proves. El raid del Montseny era la segona prova puntuable per la lliga que dona uns exel·lents premis als primers equips, com inscripcions a proves de nivell internacional. 

La lliga Xperience es caracteritza per estar formada per tres categories i una durada màxima de 12 hores. 

La categoria Elit donava sortida a les 7:30 del mati de la localitat de Sant Celoni a peus del Turo de l’Home. Aventura a les 8:30 i iniciació a les 9:30. Una orientació urbana d'uns 5 km donava pas a una rapida i curta Btt. Els equips deixen les bicicletes i continuen a peu on faran una prova de tir amb arc i una llarga prova de patins on line.

Durant el dia els equips de totes les categories es van trobant i al final no saben en quina posició et troben. 

Una duríssima btt fa arribar als equips a Sant Esteve de Palautordera on es creua el riu amb la btt per arribar a Sant Celoni plens de fang i molls a fer la prova d’escalada en rocodrom i dos kilòmetres més per arribar a la prova estrella de la prova.  

El geocaching, era la ultima prova del raid i va estar força divertit, doncs pocs equips coneixien el seu funcionament. 

Per acabar la festa, l’entrega de premis va estar sota la pluja que, gracies a deu, va aguantar durant tot el dia i va fer que la diversitat d’opinions fos força bona i on tothom va coincidir és amb la duresa de la prova i els bonics boscos del Montseny.comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported