Aventura Xperience Taradell

Experiencias personales | 11/11/2014

El passat 8 de novembre es va fer l´últim Raid del Campionat Aventura X-Perience 2014, Aquest cop la població escollida va ser Taradell (Osona).

A les 5 del matí es va donar la sortida de la categoria èlit, on ens esperava un llarg Raid “14hores” amb desnivell acumulat total: 3957 m.
Distàncies: (Cursa a peu: 36 km, BTT: 62 km , Patins en línia: 15 km, Via Ferrada, Orientació Específica, Tir amb arc i Slackline.)

Primer de tot vam sortir amb Mtb, on fèiem una balisa tècnica i de nit!, per arribar al pàrquing de la via ferrada les Baumes Corcades. Aquesta via ferrada esta considerada una de les més maques i exigents de Catalunya, amb l'única llum dels frontals, va ser genial! A la tercera part del recorregut va començar a despuntar el sol; unes vistes i un moment molt màgic! pel meu punt de vista, va ser tot un encert fer-la aquesta hora.

Tornàvem agafar les bicis per fer un altre recorregut d'uns 18km fins al CC del trekking.
Un recorregut molt exigent, amb 1000+ desnivell, creuant rius, zones boscoses…
Aquest trekking amb 4 balises (totes en cotes altes),va marcar diferencies, ja que es tardava entre 2:30 i 3:30 hores.

Després venia un Circuit de Btt on ja estava marcat el recorregut en el mapa (camí dels Dolmens). I una única balisa enmig del recorregut. Just després tornàvem amb la bici cap a Taradell.

Agafàvem els patins amb un “mapa curiós” i afrontàvem 15km de “patins” (ho poso entre cometes peque de patinar, poc! ) , per anar a una orientació especifica brutal. ( amb un mapa perfecte, i una zona maquíssima.)

Una vegada tornàvem al pavelló, quedava un trekking de descoberta de l´entorn, amb unes preguntes, i 2 balises puntuables, una dins d´una cova, i l´altre al castell de Taradell, amb unes vistes de tot el poble! “qui va arribar de dia”

Acabarem el Raid amb un Slakline i un tir amb arc.

Agraïments a l´organització per aquest llarg i dur Raid, i també a la qualitat dels premis. On els primers Classificats de les categories Aventura, I Elit, tenen una inscripció gratuïta al pròxim Raid CERA 2015 a Riglos. Allà Estarem!!

Crònica de Ferran Ballesta.
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported