Neix el Ranking Raider 2014, t'atreveixes?

Notícia | 24/02/2014 por Adrià Vall

Aquest 2014 neix una nova proposta pels amants de la muntanya, l’aventura i els reptes, ideal per gaudir de la natura fent esport, apta per a tots els nivells.  Ara tens un repte, aprofita l’oportunitat i participa al Ranking Raider raidaventura.org by no-city.com.  T’atreveixes?


QUÈ ÉS?

Ranking Raider és una competició individual on els participants obtenen punts participant als raids del ranking.  Sempre es puntua de forma individual, pots canviar de nom d’equip i de company, tu sempre puntuaràs amb el teu nom.


QUIN OBJECTIU TÉ?

Promocionar i fomentar la pràctica dels raids d’aventura, principalment els raids que formen part del calendari Ranking Raider.


COM FUNCIONA?

No cal realitzar cap inscripció específica del ranking, només cal fer les inscripcions de cada raid mitjançant el procediment que estableixi cada organitzador.  De forma automàtica, un cop finalitzat el raid, publicarem les classificacions del ranking segons els barems de puntuació.


1r raid puntuable pel Ranking Raider 2014: 
Aventura XP Caldes de Malavella el 14 i 15 de març. 
http://aventuraxp.blogspot.com.es/

Properament +info....


Autor
Adrià Vall
Sección raids, editor y director
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported