Nova lliga de raids: Camp Base Raid Series

Calendar | 15/04/013

Ja està disponible la informació prèvia de la nova lliga de raids Camp Base Raid Series (fins ara anomenada Lliga de Raids Comarques Barcelona) que consta de 5 proves que podeu consultar al calendari, la primera de les quals el proper dia 11 de maig a Cerdanyola del Vallès.

El primer RAID POPULAR CERDANYOLA és una prova esportiva oberta a tothom que vulgui provar l'experiència d'un raid d'aventura d'una manera fàcil, assequible i molt divertida.

L'activitat està organitzada per la botiga d'esports de muntanya CAMP BASE de St. Cugat del Vallès, pel Centre Excursionista Cerdanyola i per CLUB ESPORTIU MADTEAM

Es tracta d'una competició esportiva d'unes 3 o 4 hores de durada en què els participants, per parelles, realitzaran un recorregut molt fàcil a peu i en btt amb l'ajuda d'un mapa.A més a més, durant el recorregut els equips també podran practicar proves especials molt fàcils de cordes i d'habilitat.

La prova està pensada perquè sigui molt assequible per a tothom, per això, a part d'haver dissenyat un recorregut molt assequible, el material específic de cordes i per les proves especials serà cedit per l'organització.

Per qui no tingui clar el tema del mapa i l'orientació,  hi haurà una xerrada inicial per explicar quatre conceptes bàsics per poder-nos orientar a la muntanya. 

Les inscripcions es tancaran el dijous dia 9 a les 24h, més tard d'aquesta data no s'acceptaran inscipcions ja que hem de portar a imprimir els mapes. 

El preu de les inscripcions és de 20€ per corredor i inclou:- Mapes del recorregut- Material per les proves especials- Logística i instructors de les proves especials- Dinar final- Avituallaments sòlid (fruita) i líquid (aigua)

Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la botiga CAMP BASE de St. Cugat del Vallès o al correu: campbaseraidseries@gmail.com+info: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/ 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported