3ª edició del Raid del Ferro

Previa | 08/09/2017

Sabem que us encanten les nostres propostes, així que aquí us oferim la 3era edició del Raid del FERRO!
Us convidem el dissabte 23 de setembre a participar al raid d’aventura a Malgrat de mar, una prova per equips desenvolupada en el medi natural, on la qual es practiquen diferents disciplines esportives on l’orientació i l’estratègia hi juga un important paper.


Es tracta d’aconseguir la màxima puntuació amb el mínim temps possible, passant per diferents fites o punts de control realitzant activitats esportives diverses, que de moment us les mantindrem secretes fins que s’acosti la data.


Hem dissenyat 4 categories perquè trobeu la més adient per al vostre equip:

Familiar: Pensada per equips de 2 a 4 components que es vulguin iniciar al món dels raids, sobretot per els menuts de casa. Edat mínima 5 anys i acompanyats del pare, mare o tutor. Amb una durada aproximada de 3 hores. Aquesta categoria està pensada perquè la pugui fer tothom. Un cop comenceu la prova, ja descobrireu a on us haureu de dirigir exactament per fer la següent secció. Les distàncies entre seccions són realment curtes, i totes es disputen a dins del terme municipal de Malgrat de Mar. Per limitar el menys possible l’accés a la categoria s’ha optat per no posar una secció especifica de btt i utilitzar qualsevol mitjà de rodes no motoritzat per realitzar les transicions entre seccions; Entenem com a mitjà de rodes no motoritzat una bicicleta de passeig, bici sense pedals, patinet, tricicle, patins, etc

Open: Pensada per equips que ja hagin participat en algun raid anteriorment. Hi podran participar nois i noies a partir de 10 anys acompanyats del pare, mare o tutor. Aquesta tindrà una durada d’unes 5 hores aproximadament. Puntuable per copa Catalana de raids d’aventura.

Aventura: 7 hores aproximadament de durada. Per els experts i veritables aventurers. No recomanada per a equips que no tinguin un cert bagatge. Edat mínima 16 anys.

Elit: Estipulada a 8 hores, tindrà aproximadament el mateix circuit que Aventura, però amb més duresa ja sigui per distància i/o desnivell de les seccions. Necessari ser major d’edat. Puntuable per copa Catalana de raids d’aventura. D’aquesta prova també, en sortirà el El ampió de Catalunya.
Els equips podran ser de 2 a 4 components.

Inscripcions:
Tancament inscripcions 18 setembre.
http://inscripcions.orientacio.cat:8000/#/form/races
Per veure llistat inscrits: 
http://www.web.orientacio.cat/gestio-inscripcions/llista-inscrits.html

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported