Haglöfs Raid Team 1r líder de la Copa Catalana després d'imposar-se a l'AXP Caldes de Malavella

Crónica | 22/03/2015

L'equip Haglöfs Raid Team format per Kenneth Colell i Alex Prat es converteix en el 1r equip líder de la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FEEC després d'imposar-se a la primera prova de la temporada, l'AXP Caldes de Malavella, puntuable també per al Ranking Raider Catalunya.  El podi el completen en 2a posició, i amb només 4' de diferencia respecte els primers classificats, l'equip raidaventura.org Adventure Team format per Ferran Ballesta i Adrià Vall; i en 3r lloc l'equip Xixonets de Ramon Corrales i Xavier Julià.

Les previsions meteorològiques ja informaven els dies previs que les condicions podrien ser adverses, i efectivament, tota la nit va estar plovent intensament a la vila termal de Caldes de Malavella, així com també ho va estar fent la major part del dia,  a més, va ser una pluja sovint acompanyada de fort vent.

Puntual a les 7:30h el brifing servia per aclarir els darrers dubtes del raid i d'un reglament nou al qual la gran majoria de raiders no estaven acostumats.  Totes les balises tenien assignada una penalització en temps que s'aplicaria als equips que no la visitessin. Per tant, el criteri de classificació no era els punts sinó el temps.  Hi hauria 2 classificacions, els equips que haguéssin completat totes les balises estarien al circuit llarg (només ho van aconseguir els 2 primers equips), i la resta al circuit curt.  També resultarien determinants els 4 punts amb hores de tall imposats per l'organització ja que no arribar a temps comportava no poder fer la següent secció i/o prova i a més haver-te d'esperar a que arribés el primer equip de circuit llarg per poder continuar.

A les 8h, sota una persistent pluja, tots els equips iniciaven la sortida neutralitzada de 4km amb btt fins al punt on es lliurarien els mapes per començar el raid.  La primera secció de btt i 23Km va servir per fer una primera selecció ja que molts equips van quedar fora del primer tall que era a les 10:30h amb l'inici de la secció 2.  

  

  

La secció 2 era un trekking de 16Km +350m amb via ferrada que es va haver d'anular per la pluja.  L'equip Xixonets anava líder amb 8' d'avantatge respecte el Haglöfs Raid Team i raidaventura.org Adventure Team que van realitzar tota la secció molt igualtats amb avançaments constants.

La secció 3 va ser una altra btt de 22Km amb prova de pàdel surf entremig que portaria als raiders de retorn a Caldes de Malavella, des d'on es realitzaria lúltima secció de raid, l'orientació urbana.Finalment, dutxes amb aigua calenta i botifarrada de germanor.
Classificacions complertes definitivescomments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported