Vallfosca, un dels favorits a lluitar pel podi al Raidaran

Entrevista | 24/04/2015

Grácias a la colaboración entre raidaventura.org y la organización del Raidaran Adventure Race, seguimos presentando a los equipos que participarán a la mejor aventura de los Pirineos, del 1 al 5 de julio, el Raidaran Adventure Race, puntuable para la Adventure Racing EuroSeries.  72 horas de aventura non-stop.

Entrevistem a David Tarrés de l'equip Vallfosca Raid Team, un dels equips candidats a lluitar pel podi.


1- L’any passat us vau haver de retirar durant el tram de trekking més selectiu. Aquesta mala experiència us fa afrontar el Raidaran amb encara més ganes de treure-us aquesta espina?

Sí, la lesió d'un dels companys ens va fer plegar abans d'hora, però personalment crec que no m'ha influït per agafar-me el Raidaran amb més ganes o menys. En proves tant llargues i exigents hi ha molts factors que et poden jugar una mala passada i és part del joc. Nosaltres, com sempre, sortirem a competir i a donar el màxim de nosaltres mateixos.


2- Què pot aportar a l’equip la presència d’Albert Vilana, un dels guanyadors de l’any passat amb el Diedre?

Amb l'Albert fa molts anys que ens coneixem, competim i ens entenem molt bé. Sobretot ens aportarà molta experiència, unes ganes brutals de córrer i una manera de fer senzilla i positiva que ens ajudarà moltíssim en les hores més difícils de la competició.


3- Quin és el vostre objectiu principal en la cursa? I durant la resta de la temporada?

Nosaltres sempre anem a gaudir al màxim de la competició, l'entorn i els companys. Però està claríssim que ens agrada competir i donar-ho tot a totes les curses. Tant el Raidaran com la resta de competicions no seran una excepció i sortirem a per totes i a intentar estar el més endavant possible.


4- Com esteu gestionant la vostra preparació per a un esdeveniment tan selectiu com el Raidaran 2015, amb més quilometratge i dies de competició que l'any passat?

Ara per ara el Raidaran és la tercera prova important del nostre calendari. Abans hem d'anar al Raid Gallaecia i al CERA. A nivell d'equip estem concentrats 100% en Gallaecia i en polir punts flacs de l'equip que ja ens serviran pel Raidaran.

Estem intentant adaptar la nostra preparació al tipus de raid i terreny que ens podem trobar i a buscar la manera de treure el màxim rendiment.

Pel que fa a la major durada del raid això no ens preocupa gaire més del compte. Hem d'aprendre dels errors de l'any passat i adaptar-nos i millorar per establir una bona estratègia de cursa i identificar les "trampes" de l'organització.


Article de Marc Cornet Beltran

+info: facebook del equipo Vallfosca Raid Team

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported