Clinica Tecnopeu al costat del raiders

Experiencias Personales | 17/03/2015

L'any passat a la Lliga Raidaventura Outdoor Series, vam tenir com a excel·lent col·laborador a la Clínica Tecnopeu, especialistes en estudis biomecanics i d'anàlisis de trepitjada en cursa.

Aqui us deixem el relat de l'experiència de la Glòria Sobrero, que va ser guanyadora d'un dels estudis, com a premi per la seva classificació a la lliga.

"Per fi, el proper dissabte 21 de març iniciem la temporada raidera 2015 amb el Raid de Caldes de Malavella d’X-Perience. Nova temporada, retrobament d’equips i de nou el repte: el Rànking Raider 2015. Perquè no ens enganyem, a part de gaudir passar un dissabte fent esport, redescobrint nous paratges de la nostra geografia i discutint amb els companys d’equip sobre quin camí agafar per trobar fites, el què volem és guanyar premis.


Sobretot quan aquests són tan interessants com l’Estudi Biomecànic que la temporada passada la Clínica Tecnopeu de Cerdanyola va oferir als guanyadors del Rànking. Aquest super premi, va consistir en un estudi de la marxa i de la carrera mitjançant vídeo captació. 


També es realitza un anàlisi de la petjada plantar per observar els punts de pressió als peus amb la plataforma de pressió baromètrica. I per suposat, un estudi postural on es revisen les articulacions de genolls i malucs i la seva mobilitat en flexió, extensió i rotació. En definitiva, un gran premi. Gràcies als meus companys d’equip i en aquest cas, a la Coral per la nostra posició a la Lliga Raidaventura Outdoor Series per ajudar-me a guanyar el premi. I si voleu cuidar de la vostra salut i els vostres peus, us recomano que demaneu hora per fer-vos un estudi a Tecnopeu i assegurar-vos un bon entrenament per rendir als raids! Ens veiem dissabte, raiders!!"

+info:

Clinica Tecnopeu (Cerdanyola del Vallés)
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported