Calendari de Rogainings

Calendar | 03/04/2013

Com a resposta a propostes rebudes per part de lectors del web raidaventura.org incorporem el calendari de rogaines en l'apartat de "calendari: http://www.raidaventura.org/pages/calendar " i a més també publicarem periòdicament informació relacionada amb aquesta modalitat atesa la similitud amb els raids d'aventura i que molts practicants de raids també ho són de rogaines. 

Així doncs, a partir d'ara també publicarem informació de rogainings per l'interès que genera, sense perdre de vista la temàtica principal: els raids d'aventura. 

Aprofitem per agrair les vostres aportacions i us animem a seguir fent-ho.  Esperem poder seguir millorant el web i que sigui del vostre interès.

Finalment, aprofitem per facilitar-vos 2 videos del 10è Campionat d'Europa de Rogaining que es va celebrar el mes de gener a La Llacuna, Catalunya, amb participants procedents de tot Europa.

http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=1697&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions

 

 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported