Raid Popular Sant Cugat

Previa | 23/05/2013

El RAID Popular SANT CUGAT  és la segona prova del 2013 puntuable pel circuit de Raid populars "Camp Base Raid Series".
Després de l'èxit de participació al Raid de Cerdanyola, arriba la segona oportunitat per poder puntuar per la classificació final.Es tracta d'una activitat esportiva oberta a tothom que vulgui provar l'experiència d'un raid d'aventura assequible per a tothom i amb una clara vocació de diversió per sobre de la pròpia competició.
L'activitat està promoguda per CAMP BASE St. Cugat (www.campbase.es ) i organitzada pels Clubs CEIC (Club Excursionista Independent de Catalunya), la UCSC (Unió Ciclista Sant Cugat), amb estreta col.laboració del CMSC (Club Muntanyenc Sant Cugat) i l´Ajuntament de St.Cugat del Vallès.  Es tracta d'una competició esportiva d'unes 3 o 4 hores de durada en què els Equips de 2 a 5 persones, realitzaran un recorregut d´orientació fàcil a peu i en btt amb l'ajuda d'un mapa.Els participants que no tinguin cap experiència en proves d´orientació, tindràn l´oportunitat d´assistir a una xerrada inicial a on s'explicaran els conceptes bàsics per saber interpretar un mapa de corves de nivell i poder-nos orientar a la muntanya.
Al llarg del recorregut, els equips tindran opció a practicar proves especials de cordes i d'habilitat, amb un grau de dificultat molt assequible.
+info: http://campbaseraidseries.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported