Guanyador inscripció gratuïta TGN Sprint Raid i programa definitiu

Previa | 10/07/2013

Roger Tuneu guanyador inscripció gratuïta pel TGN Sprint Raid.  Posa't en contacte amb nosaltres info@raidaventura.org per gestionar la inscripció.

El pròxim dissabte 20 de juliol es reuniran a Tarragona els millors raiders catalans i populars per participar en la segona edició del TGN Sprint Raid, darrera prova valedera per la COPA CATALANA de RAIDS D’AVENTURA 2013 de la FEDERACIÓ DE CURSES D’ORIENTACIÓ DE CATALUNYA.

Es tracta d'una activitat multi esportiva de resistència que inclou diferents modalitats d’aventura com la BICICLETA TOT TERRENY, ESCALADA, RUNNING, NATACIÓ, KAYAK, RAPPEL, ORIENTACIÓ o TIR AMB ARC. Les diferents categories hauran de passar pel major nombre de punts de control en un temps màxim determinat en un itinerari lliure i només amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola. La categoria ELIT disposarà de 8 hores, AVENTURA de 6 hores i POPULAR i FAMILIAR de 4 hores.

S’espera un dia calorós i per això l’organització ha adequat el programa de la cursa per evitar les hores de major insolació convertint-se, novedosament, en un raid de tarda. Es començarà passat migdia i s’acabarà a les 21:00h de la nit, gaudint així, els corredors, d’una entrega de premis i sopar a la fresca amenitzada per DJ Talp & Joan Imagine.

El TGN Sprint Raid, com cada any, reserva sorpreses refrescants, tant a les categories de Copa Catalana com les populars i familiars.Us esperem a Tarragona!

http://www.tgnsprintraid.com/


----------------------------------------------------

El próximo sábado 20 de julio se reunirán en Tarragona los mejores raiders catalanes y populares para participar en la segunda edición del TGN Sprint Raid, detrás prueba valedera por la COPA CATALANA de RAIDS De AVENTURA 2013 de la FEDERACIÓN DE CURSAS De ORIENTACIÓN DE CATALUÑA.

Se trata de una actividad multe deportiva de resistencia que incluye diferentes modalidades de aventura como la BICICLETA DE MONTAÑA, ESCALADA, RUNNING, NATACIÓN, KAYAK, RAPPEL, ORIENTACIÓN o TIRO CON ARCO. Las diferentes categorías tendrán que pasar por el mayor número de puntos de control en un tiempo máximo determinado en un itinerario libre y sólo con la ayuda de un mapa y una brújula. La categoría ÉLITE dispondrá de 8 horas, AVENTURA de 6 horas y POPULAR y FAMILIAR de 4 horas.

Se espera un día caluroso y por eso la organización ha adecuado el programa de la cursa para evitar las horas de mayor insolación convirtiéndose, novedosament, en un raid por la tarde. Se empezará pasado mediodía y se acabará a las 21:00h de la noche, disfrutando así, los corredores, de una entrega de premios y cenar a la fresca amenizada por DJ Topo & Joan Imagino.

El TGN Sprint Raid, como cada año, reserva sorpresas refrescantes, tanto a las categorías de Copa Catalana como las populares y familiares. Os esperamos en Tarragona!http://www.tgnsprintraid.com/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported