Vols saber més sobre el Costa Brava Raid Aventura Xperience?

Previa | 11/09/2016


Parlem amb els organitzadors del Costa Brava Raid, Enric Gràcia, César Camarero i Manel Sánchez, que són els principals impulsors, tot i que darrere seu tenen un ampli suport institucional i de patrocinadors que els fan costat.  Després d'estar alguns anys sense disputar-se, aquesta edició promet ser molt atractiva tal i com descriuen els 3 organitzadors.  A més, el Costa Brava Raid serà puntuable pel Ranking Raider Catalunya

La idea d'organitzar el Costa Brava Raid neix un dia parlant amb César, mentre anàvem amb bici, li vaig comentar que volia tornar a organitzar-lo, recuperar-lo, ja que s'havia deixat de fer i probablement ja no es faria més si no ho intentava jo, però que jo sol no em veia amb forces per fer-ho per la feina que porta i perquè volia fer-ho bé, amb cara i ulls. A més jo no domino els programes informàtics per fer els mapes.

A en César li va faltar temps per dir que sí i em va proposar dir-ho a Manel, el seu company d'equip, que controla tot el tema informàtic i és un expert orientador.

Ens vam posar en marxa. En primer lloc, li vam demanar permís a Marc Masó i al CC Platja d'Aro, amb els quals ja havia organitzat les passades edicions, per tenir el dret d'utilitzar el nom de "Costa Brava Raid ". Evidentment, per part seva no hi va haver cap problema.

Així doncs, César Camarero i Manel Sánchez components de l'equip Apike Bikers i jo mateix, Enric Gràcia (Ricky) ens vam posar d'acord per organitzar el Costa Brava Raid Adventure X-perience 2016 i encara que siguem la part més visible de l'organització, al nostre costat hi ha els Ajuntaments de les poblacions per les quals transcorre el recorregut, la FEEC, els 10 partners que han col·laborat amb la cessió de les seves instal·lacions, patrocinant l'obsequi de record que es duran tots els participants i el mallot de regal, els avituallaments, la pasta-party, regals per als podis, etc., els gairebé 20 col·laboradors que han aportat més de 40 regals per a sortejar entre tots els participants i els més de 20 voluntaris que, desinteressadament, faran que aquesta festa sigui tot un èxit.

A tots ells, moltes, moltes gràcies!

Serà un Raid molt dinàmic amb moltes Balises, moltes seccions, passaran per llocs emblemàtics de la Costa Brava i per Les Gavarres, muntanyes amb un alt interès natural i cultural ja que hi ha molts monuments megalítics. Així que, passarem d'estar remant a nivell del mar a pedalar per muntanyes amb pujades d'una exigència física considerable.

Tindrem diverses disciplines com mountainbike, trekking, caiac, patins, tir amb arc, diverses proves de cordes, natació i coastering.

El format serà de 20 hores per Elit i 16 hores per Aventura, amb sortida a les 00:00 hores de la nit de divendres a dissabte.

Quantes vegades hem dit quan anem a un raid la nit abans de la sortida, "ostres podríem sortir ja, si no dormirem igualment", doncs aquí serà així.

En la Categoria Iniciació, amb sortida a les 11:00 i una durada màxima de 5 hores, volem que la gent gaudeixi, aprengui i conegui el que és un raid. Ens hem esforçat bastant perquè així sigui, hem plantejat un recorregut també molt variat i no molt exigent ni físicament ni pel que fa a l'orientació. També faran, mountainbike, caiac, trekking, patins o patinet, coastering i proves de cordes molt fàcils i divertides.

Esperem que la gent gaudeixi de la Cursa que s'ho passin bé i coneguin el nostre entorn.

+info: http://cbradventure.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported