Raid CET Teià

Previa | 23/04/2016

Un raid per a tothom, la secció d’iniciació esta pensada per la gent que mai a fet una raid però li agrada fer esport i vol viure una gran aventura.

La categoria d’aventura serà la categoria reina, per a raiders experimentats o novells amb bon estat de forma física, a diferencia de la categoria d’elit on sens dubte la exigència física serà fonamental.

La orientació serà un factor clau, la gran majoria de seccions seran score i tindran un gran numero de valises en distancies molt pròximes amb la possibilitat d’escollir múltiples itineraris, la interpretació del mapa i sobretot la correcte lectura de les corbes de nivell seran un factor clau per l’elecció del millor camí, tot i així es podrà retallar en totes les seccions.

El raidteià us espera amb un munt de corriols pels trekkings i la btt, kayak, o-diving, escalada, espeleologia urbana, tir amb arc, slackline...


+info: http://maresmextrem.wix.com/raidteia

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported