Neix el RAID del FERRO a Malgrat de Mar

Calendario | 01/09/2015

T’agraden els grans reptes? Vols gaudir d’una experiència inoblidable? O potser vols passar un dia diferent amb el teu fill o filla?

El club GEM us proposa una aventura nova i diferent: El Raid del FERRO!

Us conviden el dissabte 17 d’Octubre a participar al Raid del ferro, el 1r raid d’aventura a Malgrat de mar, una prova per equips desenvolupada en el medi natural, on la qual es practiquen diferents disciplines esportives on l’orientació i l’estratègia hi juga un important paper.

Es tracta d’aconseguir la màxima puntuació amb el mínim temps possible, passant per diferents fites o punts de control realitzant activitats esportives diverses, que de moment us les mantindrem secretes fins que s’acosti la data.

Hem dissenyat 3 categories perquè trobeu la més adient per al vostre equip:

  • Familiar-Iniciació: Pensada per equips que es vulguin iniciar al món dels raids o nens intrèpids majors de 12 anys acompanyats del pare, mare o tutor. Amb una durada aproximada de 2 hores. Preu: 25€ per participant.
  • Popular: Pensada per equips que ja hagin participat en algun raid anteriorment, o busquin una mica més de duresa que l’anterior categoria. Hi podran participar nois i noies a partir de 16 anys acompanyats del pare, mare o tutor. Aquesta tindrà una durada d’unes 5 hores aproximadament. Preu: 30€ per participant.
  • Aventura: 7 hores aproximadament de durada. Per els experts i veritables aventurers. No recomanada per a equips que no tinguin un cert bagatge. Preu: 30€ per participant.

A continuació us presentem els detalls generics pel que fa a distancies i a desnivellls de cadascuna de les categories:

  • Aventura: 65km, 2100 D+ i 7 hores
  • Popular: 40km, 1100 D+ i 5 hores
  • Iniciació: 20km, 250 D+ i 2 hores

Els equips podran ser de dos o tres components, però només un d’ells podrà ser menor d’edat.

Les inscripcions es poden realizar des de la mateixa web del GEM..

Tant si teniu qualsevol dubte, o us voleu oferir com a voluntaris, envieu un correu a:

 elraiddelferro@gem-malgrat.cat

No us ho penseu més, i apunteu-vos!!

+ info: Raid del Ferro

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported