Entrevista a Carles Domingo, director de l'AXP Caldes de Malavella

Previa | 30/03/2016

El raid AXP Caldes de Malavella es celebrarà aquest proper dissabte 2 d'abril, i serà la 2a prova puntuable per la Copa Catalana i Ranking Raider Catalunya.

Entrevistem Carles Domingo, capità de l'equip Aventura Xperience, defensors del títol de Copa Catalana 2016, i organitzador de l'AXP Caldes.


- Quines novetats presenta aquesta edició del raid de Caldes? 

L'estructura del raid serà la mateixa que l'any anterior, com a novetat més importat és que la cursa serà el Campionat de Catalunya de Raids per a Policíes i Bombers i per suposat que alguna prova nova hi haurà, però això serà secret fins que els corredors se la trobin!


- Quin tipus i format de raid es trobaran els participants? 

Seguint la mateixa filosofia de l'any anterior, farem un raid basat els les normes de les AR World Series, on tothom surt a córrer amb les mateixes condicions i la cursa va posant a tothom al seu lloc. Els temps de tall, sobretot els primers, són els més ajustats per tal d'anar separant els equips en cursa i decidir quins seguiran en el circuit llarg completant totes les balisses i quins passen a circuit curt. Per els de circuit llarg cal estar concentrat i al màxim físicament des del minut zero, per els equips del circuit curt, preval l'estratègia de quines balisses anar a buscar per sobre de tot.


- Quins seran els punts clau per l'èxit en aquest raid? 

El punt clau serà la técnica d'orientació, les balisses en si no són técniques, però si que hi ha tirades entre dos balisses que conduiran a cometre errors d'orientació. La gravetat d'aquests errors serà el factor que decidirà la cursa. Els equips que vulguin guanyar caldrà que filin molt prim a l'hora de definir el recorregut entre dues balisses!


+info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/p/aventura-x-perience-caldes-de-malavella.html


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported