Inscripció gratuïta Aventura Xperience Vall del Llèmena

Sorteo | 28/10/2013

Vols una inscripció d'equip gratuïta per la darrera prova del campionat Aventura Xperience? La Vall del Llèmena t'està esperant...

Envia una foto a info@raidaventura.org

La foto que aquest dijous 31 a les 24h tingui més likes a la pàgina de facebook de raidaventura.org s'emporta la inscripció!! 

(les fotos no poden ser les mateixes que en anteriors concursos)

Classificacions actualitzades del Campionat Aventura Xperience

I com d'actualitzades! s'ha entrat la puntuació de l'Aventura X-Perience Calella, s'ha descontat la pitjor puntuació dels equips amb 3 curses i la cosa està que treu espurnes!!

A categoria elit tenim els Grifone, els Xixonets i els Trangoworld separats per només 5 punts, tot per decidir! I un premi molt sucós per repartir, elits, que sou el mirall de tota la resta!!

A aventura tenim canvi de líders, els Raidaventura.org després de guanyar a Calella superen per només 2 punts als A Pike Bikers que a més a més, empaten a punts amb els Xukurs que van recuperant terreny a poc a poc després de la mala sort de Caldes.

I a iniciació ni en parlem! quin capgirell dóna aquesta classificació! Els Últims Destacats passen a ser líders (s'hauran de canviar el nom) però només amb un punt d'avantatge sobre les Escomes Team i 5 puntets a les Chifubikes, està clar que aquí córrer amb fèmina ajuda moltíssim, ningú es pot adormir!

Aventura Xperience Vall del Llèmena

El raid es disputarà amb equips de 2 persones sense assistència per a categories elit i aventura. Equips de mínim 2 persones per categoria iniciació, podeu córrer amb tants amics com vulgueu. 

 CIRCUIT Elit (Campionat Aventura X-Perience Elit): 82kms

- BTT
- TREKKING
- PATINS EN LÍNIA
- SLACKLINE
- ORIENTACIÓ ESPECÍFICA
- PROVA SORPRESA

CIRCUIT Aventura (Campionat Aventura X-Perience Aventura): 72 kms

- BTT
- TREKKING
- PATINS EN LÍNIA
- SLACKLINE
- ORIENTACIÓ ESPECÍFICA
- PROVA SORPRESA 

CIRCUIT Iniciació (Campionat Aventura X-Perience Iniciació): 45 kms

- BTT
- TREKKING
- SLACKLINE
- ORIENTACIÓ ESPECÍFICA
- PROVA SORPRESA

+ info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported