Clausura temporada raids 2014 amb la presentació dels millors raiders

Notícia | 02/12/2014

La temporada 2014 de raids d'aventura està a punt d'arribar al final, ja només queda per disputar-se el Raid Sant Quirze del Vallès (13 de desembre), última prova puntuable per la Raidaventura Outdoor Series i el Ranking Raider by no-city.com.

En finalitzar el raid es realitzarà el lliurament de premis de les classificacions generals de la lliga Raidaventura Outdoor Series i del Ranking Raider by no-city.com, a més dels premis propis del raid.

A més, per complementar la clausura, el divendres abans del raid, a la mateixa ubicació on es celebrarà el raid, tindrem les presentacions d'alguns dels millors raiders catalans actuals. 

- Carles Domingo, capità de l'equip Aventura Xperience HG, recent guanyador de la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FEEC 2014, ens explicarà la seva experiència a l'ITERA Expedition Race 2014, prova puntuable per l'Adventure Racing World Series.

- Xavi Rodríguez de l'equip Trangoworld Adventure Team, tot just fa 2 setmanes que ha tornat de disputar el Campionat del Món a Equador, el Huarasinchi Explorer Adventure Race World Championship 2014. Ens explicarà la seva experiència i com va viure els problemes de salut que va patir.

- Albert Roca, campió del món de raids d'aventura el 2013 a Costa Rica ens explicarà la seva experiència en el que es va qualificar com a raid més dur de la història, i els seus projectes i objectius pel 2015.

- A més, es presentarà el Raidaran Adventure Race 2014 i 2015, l'únic Raid Internacional a Catalunya i Espanya.

Com a agraïment a tots els apassionats dels raids d'aventura, i per seguir fomentant la pràctica d'aquest esport, sortejarem 5 inscripcions individuals gratuïtes a raids de la RAOS 2015 entre tots els assistents que confirmin abans de dijous 11.

Mapa d'ubicació Masia Can Feliu.

Es podrà dormir en furgo i tenda de campanya per qui vulgui passar nit. Pendent de confirmar terra dur.


 
+info: http://www.raidaventura.org/blogs/outdoor-series

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported