El Ranking Raider Catalunya 2016 arriba a la recta final

Notícia | 20/10/2016

El Ranking Raider Catalunya 2016 està arribant a la recta final i ja només queda una prova per completar el circuit que aquesta any ha comptat amb un total de 10 raids repartits per la geografia catalana.  

La temporada raider 2016 es va iniciar al març a Calella i acabarà el 19 de novembre amb la última prova del circuit, el Raid de la FarraDura que tindrà com a centre neuràlgic el municipi d'Òrrius, i on es realitzarà el lliurament de premis del Ranking Raider Catalunya.

Més de 400 raiders hauran participat en aquesta tercera edició del Ranking Raider sumant un total de més de 700 participacions, un increment significatiu respecte anteriors edicions.  A més, en aquesta edició els raiders estan més igualats que mai i les primers posicions disputadíssimes.

Aitor Rodriguez i Jose Ramon lideren el Ranking seguits de molt aprop del Carlos Royo, tots 3 realitzant una temporada molt complerta, demostrant la seva constància i aconseguint participar a tots els raids del circuit i optant al premi finixer. 4ª i 5ª posició per Jaroslav Najman (Kaiman) i Xavi Rodriguez, amb menys participacions però 3 podis cadascú. La resta de top10 el completen la Mariona Gonzalez, Jesus BaldoJoan Planas GrauOriol Mas Soler i Pol Font, tots ells molt ajustats de punts.
A més dels premis al top10, també es lliurarà els premis als 3 millors raiders catalans, categoria on es comptabilitzen les 3 millors puntuacions aconseguides de cada participant durant el circuit.  En aquesta categoria la classificació també està igualada i encara per decidir, aquí presentem el top7:
Des de l'organització del Ranking Raider Catalunya volem agraïr a tots els patrocinadors i col·laboradors que fan possible aquest circuit i que per tant col·laboren amb la promoció i difusió dels raids d'aventura, sense ells no seria possible oferir tots aquests obsequis que podran triar els premiats.

- 2 vals de 100€ de descompte cadascun per a realitzar qualsevol de les rutes de la Transbrava en caiac de mar.

- 20 forfaits gratuits per a realitzar rutes en btt amb Tracks Tour

- 1 Forfait + trasllat d'equipatge gratuït a la Saloria Bike Trail

- 1 Forfait gratuït al Trekking La Porta del Cel

- 1 Forfait gratuït a la Travessa Muntanyes de Llibertat

- 1 Forfait gratuït a la Travessa Estels del Sud

- 1 inscripció individual gratuïta al Raidblanc 2017

- 1 inscripció individual gratuïta a l'Ultra Trail Montnegre Corredor

- 1 inscripció individual gratuïta al CATRaid 2017

- Productes i material Trangoworld

- Pacs valorats en 50€ de productes nutrisport

- Val de 12 mesos gratuïts al servei Gonnafit

- Val de 6 mesos gratuïts al servei Gonnafit

- Val de 3 mesos gratuïts al servei Gonnafit


+info: http://www.raidaventura.org/blogs/ranking-raider-catalunya

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported