Racons del Bandoler

Previa | 10/09/2015

QUÈ ÉS RACONS DEL BANDOLER?

Un repte per als caiaquistes.

Una descoberta per als esportistes que encara no coneixen el món del caiac.

Una aventura buscant el límit d’un mateix que esdevé sempre més enllà del que havíem sospitat.

Noves emocions per aquells que trobaran en el caiac una manera diferent de competir.

Som pioners en la combinació del caiac amb les curses d’orientació: Racons inicià la seva activitat el setembre del 2010.


LA CURSA

Es tracta d’una cursa d’orientació contra rellotge i que, alhora, permet gaudir de la natura tot descobrint indrets sorprenents i superar els reptes proposats en les proves especials.

Amb el caiac i l’ajut d’ un mapa detallat de la zona s’ha de completar un recorregut balisat. Cada balisa aconseguida suma punts. L’equip decideix el seu propi recorregut, és a dir, en quin ordre vol anar a assolir les balises . Un bon plantejament d’equip afavorirà l’èxit. Les proves especials bonifiquen punts.

Guanya l’equip que aconsegueix més punts.

La participació és oberta a tothom: des de persones amb un mínim nivell tècnic i físic fins a esportistes experimentats.


ENTORN

Al peu de la cinglera de Tavertet sorgeix l’embassament de Sau, que reté el curs del riu Ter. L’any 1962, aprofitant el desnivell de la vall, entre els cingles i les Guilleries, s’inaugurà el pantà de Sau.

Aquest embassament és considerat un dels més peculiars de Catalunya amb 17 km de llargada i 3 km d’amplada màxima. La seva construcció ha canviat la fisonomia de la vall de Sau, convertint-la en un punt de gran interès turístic i òptim per ser terra de bandolers.


ALGUNA COSA MÉS?

• L’activitat es realitza un diumenge al matí, els corredors han d’acreditar-se i recollir dorsals de 8 a 8:30 del matí. La cursa s’acaba dinant tots junts i fent l’entrega de premis als equips guanyadors ( equip masculí, equip femení i equip mixt)

•Aparcament: l’organització tindrà habilitat un espai reservat. Per qui vingui a Sau el dia abans, hi haurà un espai d’acampada per passar la nit del dissabte al diumenge.


SPOT RACONS DEL BANDOLER 2015 from © PICOT PRODUCCIONS on Vimeo.


RACONS DEL BANDOLER 2014 from © PICOT PRODUCCIONS on Vimeo.


+info: 
http://raconsdelbandoler.cat/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported