Raidaventura Outdoor Series

Notícia | 02/10/2014

raidaventura.org neix l'any 2013 amb la voluntat de potenciar els raids d'aventura.  

Inicialment com a mitjà de comunicació online especialitzat en raids d'aventura.  Promocionant i difonent informació relacionada amb els raids d'aventura: cròniques, notíces, prèvies, consells, recomanacions de material, etc... També incorporant el calendari de raids més complert de l'estat. I sempre en col·laboració amb tots els organitzadors per buscar sinèrgies positivies i fomentar-ne la pràctica.

La temporada 2014 es crea el ranking raider by no-city de Catalunya i també neix la Raidaventura Outdoor Series.

El circuit Raidaventura Outdoor Series és promogut per raidaventura.orgamb la col·laboració dels centres excursionistes dels municipis corresponents i el suport de les administracions locals.  

El circuit Raidaventura Outdoor Series consta d'un calendari amb varies proves situades geogràficament a l'àrea metropolitana de Barcelona i l'entorn més proper, tot aprofitant el magnífic entorn natural existent i moltes vegades desconegut per la majoria.

Mitjançant els raids d'aventura, raidaventura.org, pretén incentivar una pràctica esportiva sostenible, tot dinamitzant i promocionant els municipis i els seus entorns.  

Els raids d'aventura són l'esport ideal per promoure valors com l'esforç, el treball en equip, la sensibilització amb el medi natural, la tolerància, el respecte, el fairplay, l'esperit de superació, i un llarg etc, tot amb bona companyia, bon ambient, en plena naturalesa, i apta per a tots els nivells ja que l'estratègia i llibertat d'aquest tipus de prova permet a cada equip triar el seu ritme i les seccions i proves que vol fer.

Raidaventura Outdoor Series és un circuit de raids d'aventura amb un clar enfocament popular i ideal per a iniciar-se en aquest esport; així com també pels ja iniciats que volen realitzar una bona jornada d'entrenament.

A què esperes? l'aventura t'està esperant!!

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported