El Raid Sant Quirze tanca la temporada de raids i el ranking raider

Crónica | 07/01/2015

L'últim raid de la temporada a Catalunya es presentava emmarcat dins una jornada completa: el divendres tarda presentació de les experiències d'alguns dels millors raiders de casa nostra, i el dissabte tancament de la lliga Raidaventura Outdoor Series, del Ranking Raider i del conjunt de la temporada de Catalunya amb el Raid de Sant Quirze del Vallès.

A la Masia de Can Feliu, amb la col·laboració del Centre Excursionista de Sant Quirze i davant d'una trentena de persones, en Carles Domingo, capità de l'equip Aventura Xperience HG, recent guanyador de la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FEEC 2014, va explicar la seva experiència a l'ITERA Expedition Race 2014, prova puntuable per l'Adventure Racing World Series.  L'Albert Roca campió del món de raids d'aventura el 2013 a Costa Rica va fer-nos vibrar amb la seva experiència en el que es va qualificar com a raid més dur de la història. I el Xavi Rodríguez la recent participació al Mundial d'aventura 2014 a Equador.

Més info de la Presentació dels Millors raiders

Dissabte a les 8:00h del matí es presentaven els equips de totes les categories iniciació, aventura trail, aventura raider i èlit per fer el control administratiu i el brifing.  La sortida seria per a tots els equips simultàniament a les 9h.

Com caracteritza a tots els raids de la Lliga Raidaventura Outdoor Series, es presentava un raid amb gran varietat de seccions, diciplines i proves especials que farien les delicies dels participants de tots els nivells, amb gran varietat d'opcions de ruta a escollir i on l'orientació era d'allò més divertida amb constants decisions a prendre amb mapes actualitzats per l'ocasió.


Tots els equips començaven amb curta i ràpida secció de trail on es marcarien les primeres diferències, continuaven amb btt, hípica, rogaining, més btt, trail, orientacions específiques, tot alternant amb ràpel, tir amb arc i altres proves especials.


El dia assolellat va acompanyar als raiders fins al final, mentre menjaven la merescuda butifarra, s'emportaven la bossa del corredor amb l'exclusiu buff de Raidaventura Outdoor Series (primers 50 inscrits) i es feia el generós repartiment de premis de totes les competicions.

Des de l'organització felicitem a tots els participants de la lliga, especialment als equips que han disputat les 3 proves pel seu compromís: Palitos para perros, Aventura Xperience, Komando Fisiovilassar, Maresme Extrem, Colibrí Team, Relaxing Raid, Sepia Mountain, Ara sí que sí i Ready2run.  


La primera i exitosa edició del Ranking Raider by no-city.com també es va concloure amb el lliurament de premis pels finixers Xavier Carroza i Jose Ramon Fernandez, i per tots els raiders dins del top20.

  

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported