Fundes i bosses estanca

Material | 20/01/2016

A No-City hem confiat amb la marca OverBoard per cobrir totes les necessitats dels esport d'orientació i aventura al respecte de les fundes i bosses estanques.La marca anglesa ofereix una extensa gama de productes de gran qualitat i extremadament ben escalats pel que fa als seus diferents nivells d'impermeabilitat. Productes que poden anar des de les conegudes fundes estanques per a mapes, a fundes estanques esportives per a mòbils o GPS, motxilles impermeables per a totes les necessitats, i fundes i "petates" de totes mides i tot tipus de material, entre d'altres.

Les fundes estanques portamapes, possiblement un dels productes estancs més utilitzats en el món dels raids, les ofereixen amb dos mides DIN-A4 i DIN-A3, amb tancament amb zip, anelles als extrems, ribet de nylon resistent, plàstic gruixut, transparent per ambdues cares i resistent a les glaçades. I tot amb un nivell 2 d'impermeabilitat, per tant resistents a una columna d'aigua (pluja, tempesta, remullades, etc).

Escala d'impermeabilitat de Overboard:

- Waterproof 1.- Resistent a la pluja lleugera i esquitxades. El contingut romandrà sec a les següents situacions: exposició perllongada a l'aigua, immersions, sota una columna d'aigua o situacions amb pressió d'aigua. 

- Waterproof 2.- Resistent a una columna d'aigua. El producte no romandrà sec en: situacions amb pressió d'aigua, immersions i aigua injectada des de qualsevol angle. 

- Waterproof 3.- Resistent mantenint per si mateix la flotabilitat i en immersions ràpides. El producte es podria mullar amb immersions perllongades, immersions de més de 90cms de profunditat o casos d'alta pressió. 

- Waterproof 4.- Submergible fins a un metre. És el primer nivell de l'escala de Overboard considerada com submergible. Vàlid per a esports subaquatics com la natació o snorkeling, on les profunditats són moderades. El producte podria humitejar en els següents casos: immersions en mes profunditat de la recomanada pel fabricant, immersions de mes de 24 hores i situacions amb alta pressió en què les juntes es poguessin danyar. 

- Waterproof 5.- Estanc i submergible en profunditats majors a 6m (podent arribar a 30 metres, però és imprescindible consultar les dades del fabricant). Vàlid per a qualsevol esport amb profunditats menors a les que el fabricant recomana. Perfecte per a activitats com ara busseig, snorkeling, rescats o ràfting. El contingut pot mullar-se en els següents casos: profunditats majors a les recomanades pel fabricant o si s'aplica alguna força física a la funda que pugui danyar les juntes i unions.+info: http://www.no-city.com/catala/catalogsearch/result/?q=overboard&x=-1122&y=-123 
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported