Aventura Xperience Calella

Crónica | 21/10/2013

El passat dissabte 19 d'octubre es va disputar a Calella la 4ª prova del Campionat Aventura Xperience.

Més de 40 equips dividits en 3 categories (iniciació, aventura i èlit) van poder gaudir d'uns recorreguts excepcionals pel Parc del Montnegre-Corredor, varietat de proves i organització excel·lent.

A les 7:30h es donava el tret de sortida per la categoria èlit, a les 9:30h aventura i a les 13:30h iniciació. El tancament de meta era a les 19:30h per a totes les categories.

2 voltes a la pista d'atletisme per relleus servia per entrar en calor per la primera secció del raid, l'orientació urbana (7,5Km i +125m) que finalitzava a la costa, d'on s'agafaven les bicis per fer un primer tram urbà de 4Km que havies de localitzar les balises per coordenades, i un posterior (21Km i +850m) ja de muntanya.

Canvi de secció i tir amb arc, amb un treking de 12Km i +700m per corriols molt atractius, per tornar a agafarla btt (8,5Km i +355m) en direcció la costa.  Un cop a la platja, escalada, coastering (2,5km i +150m) i caiac (4,5Km).  

Finalment 3,5Km de btt amb +60m et tornaven a la pista d'atletisme (punt inicial) des d'on es realitzava l'última secció del raid, una orietnació específica. (4,5Km i +120m).

Botifarrada, lliurament de premis i sorteig de material van concloure una gran jornada amb molt bon ambient.  Propera propera prova, dissabte 2 de novembre a la Vall del Llémena (última prova del Campionat Aventura Xperience).


Fotos de Raul CominoVideo de AdvFeel+ info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported