Torna el Rogaine 3 Valles

Previa | 11/09/2017

El ROGAINE 3 VALLS se celebra a l’entorn de les valls de Sant Iscle, Vallac i Cogolls, situades entre els municipis de la Vall d’en Bas i les Planes d’Hostoles.

Rogaine les 3 Valls

Es pot participar en dues modalitats de cursa, la cursa de Copa Catalana (6 hores) i la cursa popular (3 hores):

– La cursa de Copa Catalana (6 hores) forma part del calendari de curses oficials de la Copa Catalana de Rogaine, i és obligatori participar-hi en equips d’entre 2 i 5 corredors.

– La cursa popular (3 hores) queda oberta a participacions individuals o en equip. Es dona opció a participar individualment a la cursa curta, però sense opció a podi. Tractant-se d’una modalitat de curses per equip, la possibilitat de fer podi queda limitada a aquells que participen formant un equip.

Les dues proves  tindran el mateix mapa i el mateix nombre de fites. L’escala del mapa serà la mateixa per a les dues modalitats.

No dubteu més i apunteu-vos-hi. Us esperem a les Planes d’Hostoles!

PROGRAMA

Dissabte 11 de novembre de 2017

08:00 Obertura del centre competició
09:00 Recollida de dorsals
09:30 Entrada al parc tancat i revisió de material
09:45 Entrega de mapa
10:00 Sortida
13:00 Arribada sense penalització de la cursa popular (3h)
13:30 Tancament de meta de la cursa popular (3h)
16:00 Arribada sense penalització de la Cursa Copa (6h)
16:30 Tancament meta de la Cursa Copa (6h)
17:00 Àpat post-cursa i entrega de premis

PREMIS

Cursa Copa Catalana (6 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de cada categoria. Es premiarà també els 3 primers equips de la classificació absoluta a la qual hi optaran tots els equips, sense distinció de sexe ni restricció d’edat.

Cursa Popular (3 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de la classificació absoluta a la qual hi optaran tots els equips, sense distinció de sexe ni restricció d’edat.

TERRENY I CLIMA

A la zona de cursa predomina el bosc mediterrani, majoritàriament alzinar, la penetrabilitat del qual és baixa o molt baixa. A les parts més altes o en boscos explotats la penetrabilitat és més bona. El terreny és força ondulat, amb desnivells entre moderats i forts. A les parts més altes hi ha nombrosos afloraments rocosos i zones semiobertes. Tota la zona està coberta per una nombrosa xarxa de camins que connecten les diferents valls.

Per norma general, els torrents i rieres baixen secs o amb molt poca aigua, però en època de pluja aquests poden tenir crescudes sobtades importants.

La cursa transcorre en gran part dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per això es demana tenir un gran respecte a l’entorn, així com a les propietats públiques i privades.

La tardor a la Garrotxa pot ser freda, sobretot a les primeres hores.

+info: http://www.gastantkeks.cat/rogaine-3-valls/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported