5 nacionalitats diferents a l'AXP Caldes de Malavella

Previa | 17/03/2015

Prop de 30 equips amb corredors de 5 nacionalitats diferents han confirmat la seva presencia a la prova inaugural de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya FEEC 2015 que es disputarà a la localitat gironina de Caldes de Malavella el proper dia 21 de març. 

La prova, arrencarà a les 8 del matí, combinant diferents seccions de bicicleta tot terreny i cursa a peu que inclouen proves especials de via ferrada, pàdel surf i ràpel. Els equips hauran de completar un recorregut total proper als 60 quilòmetres abans de les 14:00 del mateix dissabte. 

L'organització, a càrrec de l’equip Aventura X-Perience ha preparat per a la ocasió un recorregut molt ràpid i molt estratègic degut a la utilització d’un reglament propi d’acord amb el reglament general de la Copa Catalana, que obligarà als equips a decidir la seva planificació de cursa per tal d’aconseguir una bona posició a la classificació final. 

La jornada de competició finalitzarà amb un dinar de cloenda amb el repartiment de premis de la cursa i el repartiment de premis de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya 2014 on assistiran les principals autoritats, locals, comarcals i federatives. 

Tota la informació de la cursa: http://aventuraxp.blogspot.com

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported