Sorteig inscripció Aventura Xperience Calella

Sorteo | 11/10/2014

La lliga Aventura Xperience ja ha passat l'equador, i només queden per disputar 2 de les 5 proves del circuit.

Després de les aventures per Caldes de Malavella, Gavarres i Vall del Llèmena, les classificacions a les diferents categories estan molt igualades, i els resultats dels 2 darrers raids seran claus per determinar els podis finals.
A més ja s'han publicat novetats per la darrera prova del circuit, l'Aventura Xperience Montseny:

Sense temps a que us ho penseu massa, publiquem la informació referent a la darrera cursa puntuable per el Campionat Aventura X-Perience 2014. El teu equip lluita per una posició a la classificació del Campionat? Vols endur-te el premi de finisher per haver vingut a totes les curses puntuables? O simplement vols gaudir de les aventureres sorpreses que us hem preparat per la darrera cursa? Aquesta és la vostra oportunitat!!

Hem buscat una nova ubicació per la disputa de la darrera cursa del campionat, aquest any, l'Aventura X-Perience - Montseny tindrà sortida i arribada a la localitat osonenca de Taradell, i encara una sorpresa més, s'otorgarà una puntuació DOBLE a tots els equips que hi participin en motiu de la final 2014!!

BTT, trekking de muntanya, espelologia, patins en línia, tir amb arc, via ferrada, descens de barrancs, orientació específica, slackline... quines especialitats més voleu? creiem que no ens en deixem cap per el camí!!!

----------------------------------------------------------------------------------------

Vols aconseguir una inscripció gratuïta per l'AX Callela?

  • 1r. Comparteix al teu mur de Facebook el post  que hem creat del concurs al mur de Raidaventura.org.
  • 2n. Fes un comentari original al nostre post, dient perquè has de ser el guanyador de la inscripció.
  • 3r. Realitzarem un sorteig amb el número de l'ONCE el dimecres 15/10/2014.
El guanyador participarà amb l'afegit de "raidaventuira.org" al seu nom i farà una crònica de la seva experiència que serà publicada a raidaventura.org
----------------------------------------------------------------------------------------

+info: http://aventuraxp.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported