Festival Aventura Xperience per a tots els gustos

Previa | 10/07/2017

Els Aventura X-Perience tornem a estar en marxa i per aquest any us estem preparant la millor de les aventures que mai hagim organitzat, l'Aventura X-Perience Festival, un cap de setmana llarguíssim del 12 al 15 d'octubre amb categories i curses per a tothom, aquí en teniu un resum:

EXPEDITION RACE, cursa d'expedició non-stop per a experts i per els que tinguin ganes de provar el gran repte, raid internacional amb equips de nivell mundial, Campionat de Catalunya de Raids d'Esports de Muntanya 2017 i Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya 2017. Del 12 al 15 d'octubre, equips de 3 membres sense restriccions de sexe.
Recorregut complet: 350 km amb 6000 metres de desnivell.
Recorregut més curt possible: 150 km amb 2000 metres de desnivell (transicions sota sostre per poder dormir i accès a cafeteries i restaurants).

ADVENTURE RACE, cursa per etapes per els que prefereixin descansar a la nit, no per això deixa de ser un gran repte. Puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya 2017. 14 i 15 d'octubre, equips de 2 membres sense distincions de sexe.

Recorregut: 130 km amb 2000 metres de desnivell.


RAID, una cursa pensada per els que volen descobrir el món dels raids, aventura al màxim resumida en un sol matí gaudint de la naturalesa. Puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya 2017. 15 d'octubre, equips de 2 a 4 components sense distincions de sexe.
Recorregut: 50 km amb 1000 metres de desnivell.

ROGAINING A PEU O EN BTT per els que prefereixin una sola modalitat i ser els millors en allò que fan, possibilitat de disputar un rogaining popular de 3 hores el diumenge 15 d'octubre de forma individual o amb equips de fins a 6 persones.

Tota la informació al blog de la cursa: http://avxpfestival.blogspot.com.es/

Per a les categories de raid, no vadeu! el 30 de juliol hi haurà increment en els preus d'inscripció!! Que no us ho expliquin, viviu l'aventura en primera persona!!
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported