Èxit rotund a la primera edició de la Testudo Orientació

Crónica | 02/11/2016

El passat dissabte dia 29 és va celebrar al municipi de Marçà la primera edició de la Testudo orientació, una cursa d’orientació que s’ha fet un lloc entre  les curses catalanes al resultar un èxit de participació.

Els 237 orientadors vinguts d’arreu de Catalunya van destacar:

Una excel·lent organització, a càrrec de l’ajuntament de Marçà, la qualitat del mapa i un entorn ideal per practicar la orientació.  

La Testudo orientació va comptar amb 107 equips inscrits; 50 a la modalitat de cursa curta i 57 a la cursa llarga (29 equips a la categoria d’homes, 12 equips a la de dones i 14 equips mixtes). Dels 107 equips participants, 27 equips comptaven amb menors de 10 anys (categoria familiar) i 16 eren íntegrament  d’orientadors del Priorat (categoria Prioratins). Aquestes dues, van ser les categories estrella de la Testudo;  ja que un dels objectius de la organització era fomentar aquest esport en família i entre els esportistes de la comarca del Priorat.


Tot i la boira inicial, la jornada va resultar perfecta. De bon matí els orientadors és van trobar un gran assortit de dolços a la plaça de les Arenes, gentilesa de l’associació de dones La Miloquera.

Tot seguit, després de l’entrega del mapa,  creat i editat per l’Equip de raids Priorat Montsant Siurana, és va donar la sortida puntual a les 10:00, i els equips van poder gaudir durant 3 hores de l’entorn agrícola i forestal del municipi, cadascú seguint la seva estratègia i el seu recorregut lliure.

Sobre les 13hores, la majoria molt puntuals, van arribar els equips a meta, entregant la seva tarja de control, la qual acreditava els punts que havien aconseguit.

Després d’una fantàstica paella, cuinada per l’associació de caçadors Sant Joan Baptiste, es va realitzar l’entrega de premis i el sorteig d’una gran varietat de productes de la terra, gràcies a tots els col·laboradors.

L’ajuntament de Marçà, està valorant culminar aquesta primera edició; amb un circuit d’orientació permanent per que qualsevol que vulgui el pugui disfrutar, adquirint un mapa al mateix ajuntament.

Fotos i resultats al blog:  http://orientaciotestudo.blogspot.com.es/


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported