Raid Cerdanyola del Vallès

Previa | 03/10/2014

El Raid Cerdanyola del Vallès és la primera prova de la Raidaventura Outdoor Series, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent. També és puntuable pel Ranking Raider de no-city.com

Amb categories per a tots els nivells, tots els participants gaudireu d'una bona dossis d'aventura pel Parc Natural de Collserola, i podreu viure les experiències més emocionants dins el Bosc Tancat (el parc d'aventura més gran d'Espanya) amb tècnics especialitzats que us ensenyaran i ajudaran.  Cada equip podrà fer 2 circuits d'aventura entre els arbres dins el Bosc Tancat adaptat a les seves capacitats.

Estàs preparat per l'aventura?

Una gran varietat de disciplines i proves t'estan esperant (segons categoria): btt, trail, orientació, tirolines, ponts de mico, ponts tibetans, ponts nepalís, escalada, tir amb arc, orientació per rumbs, slackline sobre l'aigua, patins, ràpel, zorb, etc.

A més, les categories amb btt tindran la secció de cronoescalada amb premi especial.

Recorda que encara estàs a temps d'aprofitar l'oferta RAIDER i apuntar-te als 4 raids per només 19,5€ cadascun, i assegurar-te els obsequis de cada raid.

  


CATEGORIES

Tria la teva categoria i gaudeix de l'aventura:

- Èlit (5h): 50Km btt, 20Km trail, orientació per rumbs i per coordenades, cronoescalada btt, slackline sobre l'aigua, tir amb arc, ràpel, tirolina, ponts tibetans, ponts de mico, ponts nepalís.  Recorregut difícil de completar i exigent amb varies opcions, on l'estratègia serà clau per aconseguir el màxim de punts possible. Circuits verticals d'aventura taronja i vermell dins el Bosc Tancat.

Aventura Raider (5h): 30km btt, 15Km trail, orientació per rumbs i per coordenades, cronoescalada btt, slackline sobre l'aigua, tir amb arc, ràpel, tirolina, ponts tibetans, ponts de mico, ponts nepalís.  Completar el raid està a l'abast de la majoria d'equips.  Circuits verticals d'aventura taronja i vermell dins el Bosc Tancat.

Aventura Trail (5h): 25Km trail, orientació per rumbs i per coordenades, slackline sobre l'aigua, tir amb arc, orientació urbana, ràpel, tirolina, ponts tibetans, ponts de mico, ponts nepalís.  Completar el raid està a l'abast de la majoria d'equips.  Circuits verticals d'aventura taronja i vermell dins el Bosc Tancat.

- Iniciació/Familiar (3h):10Km trail, zorb, orientació per rumbs i per coordenades, slackline sobre l'aigua, tir amb arc, orientació urbana, ràpel, tirolina, ponts tibetans, ponts de mico, ponts nepalís, etc. Circuits verticals d'aventura verd i blau dins el Bosc Tancat.


PROGRAMA

Aventura i Èlit

7:00h Arribada equips i verificacions administratives 

7:45h Brifing del raid i del Bosc Tancat 

8:15h Desplaçament neutralitzat 

9:00h Inici del raid 

14:00h Tancament de meta + picapica

15:00h Lliurament de premis

Iniciació/Familiar

9:30h Arribada equips i verificacions administratives 

10:00h Brifing del raid i del Bosc Tancat 

11:00h Inici del raid 

14:00h Tancament de meta + picapica

15:00h Lliurament de premis


+info: http://www.raidaventura.org/blogs/outdoor-series

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported