Viu una nova aventura amb un raid per a tots

Previa | 02/09/2014

El proper dissabte dia 20 de setembre es celebrarà a la localitat de Canyelles el Raid Mediterrani, raid que es configura com a segona prova puntuable de la Copa Catalana de Raids d'Aventura de la FEEC. 


L'objectiu fixat per la organització és apropar i donar a coneixer aquesta activitat esportiva que presenta com a característica principal i destacable la orientació. Es tracta d’un esport que inclou diferents disciplines i proves especials que cal realitzar seguint un mapa.


La novetat més important d'aquesta edició és que en categoria aventura i iniciació els equips poden ser de 2 o 3 persones.

Els sectors que es realitzaran  són: BTT, caiac (èlit i aventura), orientació urbana, trekking, escalada, rogaining, tir amb arc, slackline i patins en linia (nomé èlit).

CATEGORIES I DISTÀNCIES // CATEGORIAS Y DISTÁNCIAS
ÈLIT (sortida a les 8h): Equips formats per 2 corredors. Categoria única. Els equips amb component femení bonifiquen en temps // ELITE: Equipos formados por 2 corredores. Categoría única. los equipos con corredora femena bonifican en tiempo.

AVENTURA (sortida a les 10h): Categoria Masculina, Mixta i Femenina. Equips formats per 2 o 3 persones. // AVENTURA: Categoría Masculina, Mixta y Femenina. Equipos formados por 2 o 3 personas.

INICIACIÓ (apte per a tothom) (sortida a les 12h): Categoria única. Equips formats per 2 o 3 persones. // INICIACIÓN: CategorÍa única. Equipos formados per 2 o 3 personas.

Èlit: Distància 80-90 km / Desnivell + 2400m
Aventura. Distància: 40-50 km / D +1200m 
Iniciació. Distància: 20-33 km / D +400m.

L'organització oferirà un espai amb terra dur per participants i acompanyants que vulguin dormir a Canyelles la nit de divendres a dissabte.

Les inscripcions ja es estan obertes i es poden realitzar a http://raidmediterrani.blogspot.com on també es pot consultar tota la informació i novetats del Raid.

Ens veiem el proper dissabte 20 de setembre!!!


----------------------------------------------------------------------------------------

Vols guanyar una inscripció gratuïta pel Raid Garraf-Mediterrani?

T'ho posem molt facil

  • 1r. Ser seguidor de raidaventura.org al facebook.
  • 2n. Comparteix al teu mur de Facebook el post que hem creat del concurs al mur de Raidaventura.org.
  • 3r. Fes un comentari original al nostre post, dient perquè has de ser el guanyador de la inscripció.
El guanyador serà el participant que coincideixi per ordre de publicació amb el número del sorteig de l'ONCE del dilluns 15 de setembre.

- L'equip guanyador participarà amb el nom de raidavetura.org + el seu nom d'equip habitual.

- L'equip guanyador farà una crònica de la seva experiència al raid que serà publicada al web de raidaventura.org

----------------------------------------------------------------------------------------+info: http://raidmediterrani.blogspot.com.es/

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported