Neix Valkyries Raid

Crónica | 17/09/2013

La primera edició del Valkyries Raid celebrat els dies 14 i 15 de setembre a Amer, La Selva, no va deixar indiferent a ningú, va superar les expectatives i ben segur que serà una cita indispensable al calendari per molts raiders.

Una organització cuidant tots els detalls, el bon ambient durant els 2 dies de prova, l'entorn natural magnífic i la diversitat de proves van ser elements que van convertir la 1ª edició del Valkyries Raid en un èxit.

Un total de 13 equips de 2 i 3 persones van empendre l'aventura dissabte a les 8h amb sortides esglaonades cada 3 minuts i 2 circuits diferents per tal de no generar embuts a les proves especials entre les seccions curtes i variades.La primera etapa va començar amb orientació urbana per alguns equips i amb btt per d'altres. Enllaçant amb un circuit de proves: tirolina, natació i pont de mico.Seguit de 26Km de btt i +1.100m fins a Sant Martí Sacalm per fer tir amb arc i un treking per tornar després a Amer amb btt.

A les 21h, també de forma esglaonada va començar l'etapa nocturna, curta i intensa amb btt pel carrilet, treking fins a un espectacular salt d'aigua i desfer camí amb la btt.La 3ª etapa va començar amb btt fins a Sta. Brígida, d'on sortia un treking de 14Km més escalada per acabar tornant a Amer amb btt.

Un total de gairebé 90Km i +3.000m i molta diversió.RAID VALKYRIES from BESTTRAIL on Vimeo.+ fotos: https://www.facebook.com/pages/BESTTRAIL/476584349074808?fref=ts
+ crònica catraid: http://equip-catraid.blogspot.com.es/
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported