Escanyabocs el TriRaid de la Seu d'Urgell

Previa | 14/05/2014

El pròxim cap de setmana del 17/18 de maig,es celebrarà el Triraid de l'Escanyabocs, dedicat a aquells fanàtics a qui agrada l'orientació a peu i en bicicleta, el caiac i el tir amb arc, ja torna a estar a punt! 

En aquest raid d'aventura els equips participants aniran per parelles i realitzaran un seguit de proves que es desenvolupen en el casc urbà de la Seu d'Urgell i els seus voltants. Podreu gaudir de l'activitat física tot buscant balises d'orientació pels carrers de la Seu o pujant i baixant camins i corriols tot ciclant en la vostra BTT. El canal d'aigües tranquiles del Parc Olímpic del Segre tornarà a ser l'escenari de la prova de kayak, una de les més singulars que suma el Triraid. I com cada any, la prova culminarà amb la prova de tirar amb arc, a una distància d'uns 10 metres.

El Triraid començarà i acabarà dissabte 17 de maig a partir de les 17.30 hores, al Parc del Segre de la Seu d'Urgell. Després de cloure les proves del raid els participants disposaran d'un merescut avituallament final.

A partir de les 20.30h. es farà la segona part del Triraid, el de l'orientació urbana nocturna, juntament amb els participants que s'hagin inscrit en aquesta prova d'orientació. Tots els equips iniciaran la prova quan ho marqui l'organització de la prova d'orientació i podran elegir si fan la prova junts o per separat. 

El temps de la prova d'orientació urbana nocturna contarà per a la classificació final del Triraid. 

L'objectiu de l'Escanyabocs busca oferir un raid d'aventura per a iniciats i no iniciats en el món dels raids. Com sempre, el nivell serà tan exigent com els participants vulguin, perquè el ritme de cada equip serà el que determini la duresa de la prova.

L'escanyabocs, a banda del TriRaid també compta amb 3 proves més una de Trail Running, una pedalada i una cursa d'orientació, totes elles conformen l'Escanyabocs de Ferro, es tracta d'una classificació per equips o individual.

Us deixem el programa de l'Escanyabocs:


+info: Web Escanyabocs

comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported